Video IMAGINILE ZILEI 41 de persoane, ucise de două explozii ce au vizat două biserici din nordul Egiptului

Cel puţin 41 de persoane au decedat şi alte 60 au fost rănite în urma unei explozii care a avut loc în apropierea unei biserici din oraşul egiptean Tanta, informează presa internaţională. O nouă explozie a avut loc în apropierea unei biserici din Alexandria.

160 afișări

Reţeaua teroristă Stat Islamic a revendicat cele două atentate care au vizat două biserici egiptene de sărbătoarea Floriilor, informează presa internaţională.

Cel puţin 11 persoane au fost ucise în urma unei explozii ce a avut loc în afara bisericii copte Sfântul Marcu din Alexandria, la scurt timp după ce a avut loc un alt atentat într-un alt lăcaş de cult din oraşul egiptean Tanta, în urma căruia cel puţin 25 de oameni au fost ucişi şi alţi zeci răniţi.

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici