Video Legea solidarităţii. O avocată a trimis medicilor de la Colţea sute de teste COVID-19!

  • Avocatul Viviana Botoaca alături de alţi doi parteneri şi de Asociaţia Zi de Bine au trimis 500 de teste COVID-19 medicilor de la Spitalul Colţea
  • Viviana Botoacă: Orice ajutor în plus contează enorm, medicii vor avea nevoie să fie testaţi constant
  • Dr. Mircea Lupuşoru de la Spitalul Colţea: Este o necesitate reală şi ne-a ajutat foarte mult această sponsorizare
3198 afișări

Medicii de la Spitalul Colţea din Capitală au primit astăzi 500 de teste. Au făcut totul posibil avocatul Viviana Boţoacă, arhitectul Adrian Arendt, Şerban Georgescu de la Universitatea Româno-Americană şi Asociaţia Zi de Bine a Melaniei Medeleanu. Au reuşit să strângă până acum peste 15.000 de lei. Viviana s-a gândit că testarea cadrelor medicale asigură sănătatea lor şi a pacienţilor internaţi în spitale.

„Haideţi să facem ceva, haideţi să luăm teste, haideţi să vedem cum putem să ajutăm” îndeamnă Viviana Boţoacă. „Mă gândesc că orice ajutor în plus contează enorm, orice test în plus contează, medicii vor avea nevoie să fie testaţi constant, nu e o chestiune că ai testat azi un medic şi ai rezolvat. Ideea ar fi ca acum, cât suntem încă în luptă, să creăm un mediu sigur în spitale, cât încă putem.”

„Este o necesitate reală şi ne-a ajutat foarte mult primirea unor astfel de sponsorizări. De ce? Pentru că ne dă posibilitatea să testăm toţi pacienţii pe care îi internăm şi, de ce nu, şi personalul medical” spune dr. Mircea Lupuşoru, directorul Spitalului Colţea din Capitală.

Un kit de testare are 100 de teste şi costă 500 de euro plus TVA. Viviana vrea să trimită teste şi medicilor de la Spitalul Grigore Alexandrescu şi de la Institutul Marius Nasta din Capitală. O poţi ajuta şi tu. Afli cum dacă scrii la Viviana.botoaca1@gmail.com sau  melania.medeleanu@zidebine.ro.

 

 

 

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici