Video MEDIAFAX HEADLINES

Agenţia de presă MEDIAFAX vă prezintă cele mai importante ştiri.

114 afișări

Tânăr care jefuia bătrâni în Finlanda, prins la Sibiu

Un bărbat de 26 de ani, din judeţul Sibiu, a fost reţinut şi ulterior arestat, după ce pe numele său a fost emis un mandat internaţional de arestare pentru că ar fi tâlhărit persoane vârstnice în Finlanda, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Fostul europarlamentar Adrian Severin, la Curtea Supremă: Le pot acorda iertare călăilor în robe. Sunt pregătit pentru absolut orice - VIDEO

Adrian Severin, fost europarlamentar, a ajuns luni dimineaţa la sediul instanţei supreme unde se judecă un nou termen, cel mai probabil ultimul, din dosarul în care este acuzat de luare de mită şi trafic de influenţă, acesta precizând că este pregătit pentru orice, inclusiv pentru închisoare.

Fostul şef ANAF Sorin Blejnar află dacă rămâne în arest în dosarul de trafic de influenţă

Sorin Blejnar apare în faţa magistraţilor, marţi dimineaţa, ca urmare a constestaţiei depuse de fostul şef ANAF la arestul preventiv decis pe 8 noiembrie în dosarul în care este acuzat de trafic de influenţă, transmite corespondentul MEDIAFAX.

COMENTARIU: Super Luna ne-a dat întâlnire astăzi, la 15.54. Se deschid cerurile şi inimile

Cea mai mare Super Lună din ultimii 70 de ani se va vedea astăzi, începând cu 15.54 şi va dura pe tot parcursul noptii.

Protestele anti-Trump au continuat pentru a cincea zi consecutivă. În Portland, Poliţia a arestat 71 de persoane - FOTO, VIDEO

O nouă serie de proteste a avut loc duminică în Statele Unite, mulţimea denunţând, pentru a cincea zi consecutivă, alegerea lui Donald Trump în funcţia de preşedinte, relatează USA Today.

 

 

 

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici