Video MEDIAFAX HEADLINES

Agenţia de presă MEDIAFAX vă prezintă cele mai importante ştiri.

309 afișări

Sirenele au sunat, la 27 de ani de la Revoluţie, în Piaţa Operei din Timişoara

Sirenele au sunat, marţi, la ora 12.00, în Piaţa Operei din Timişoara, primul oraş din România declarat liber de comunism, la 27 de ani de la Revoluţia din Decembrie 1989, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Camera Deputaţilor şi Senatul nou alese s-au reunit separat. Zece senatori au lipsit de la prima şedinţă/ Primul discurs în Camera Deputaţilor: Deputaţii sunt rezultatul unui vot dat "din inimă"

Camera Deputaţilor şi Senatul, nou alese, s-au întrunit, marţi, pentru prima dată în noul mandat de patru ani.

Liviu Dragnea: Klaus Iohannis nu ne-a răspuns la scrisoarea prin care PSD şi ALDE au cerut să meargă împreună la consultări/ Preşedinţia anunţă, într-un răspuns pentru Mediafax, că acceptă să primească cele două partide la aceeaşi oră

Preşedintele PSD Liviu Dragnea a precizat, marţi, că şeful statului, Klaus Iohannis, nu a răspuns scrisorii transmise de PSD-ALDE prin care era anunţat că cele două formaţiuni intenţionează să meargă împreună la consultările de miercuri, el arătând că speră ca Iohannis să înţeleagă demersul lor.

Antrenorul echipei naţionale masculine de baschet cadeţi Under 15 din Ungaria, găsit mort în Capitală

Managerul tehnic al echipei naţionale masculine de baschet de cadeţi Under 15 din Ungaria, Levente Zentai, a fost găsit mort, marţi, în camera unui hotel din sectorul 3 al Capitalei, la faţa locului fiind trimisă o echipă de la Morţi Suspecte, au declarat surse apropiate anchetei pentru MEDIAFAX.

De ce nu se poate pune în aplicare acum hotărârea privind reintroducerea măsurii de ridicare a maşinilor parcate neregulamentar

Prevederile care reglementează ridicarea maşinilor parcate neregulamentar pot fi aplicate după ce, la nivel de administraţie locală sau administrator de drum, vor exista servicii publice, până atunci poliţiştii neputând să dispună ridicarea, chiar dacă HG-ul intră în vigoare.

Autorul atacului din Berlin ar fi fost identificat drept un refugiat din Pakistan care a intrat în Germania la data de 11 februarie 2016

Potrivit cotidinaului Die Welt, autorul atacului ar fi fost identificat drept Naved B., un tânăr de 23 de ani din Pakistan, care a intrat în Germania la data de 11 februarie 2016, trecând prin punctul de trecere a frontierei de la Passau, la graniţa între Germania şi Austria.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici