Statul premiază şoferii fără incidente în 2019. Până când te poţi înscrie la concurs şi câţi bani primeşti

  • Poliţia Română a lansat o campanie pentru şoferii care nu au înregistrat nicio abatere în anul 2019
  • Cei care vor să se înscrie la concurs au timp până pe 20 iunie
  • România este pe primul loc la numărul de victime rezultate în urma accidentelor rutiere
13714 afișări

Esti şofer de nota 10? Este o întrebare pe care trebuie să ţi-o pui înainte de a te înscrie în campania Poliţiei Române şi a Green Road. Dacă nu ai avut nicio abatere de la regimul rutier în 2019 poţi fi premiat. George Hurdubai îţi spune cum să faci asta. George are 38 de ani, este din Iaşi, iar anul trecut a fost răsplătit cu bonuri de carburant.

George Hurdubai, şofer

”Am respectat regulile, nu ne-am chinuit, asta e clar. Nu de puţine ori se întâmplă ca să fie greu din cauza traficului şi din cauza colegilor de trafic care forţează limitele dar dacă vrei şi nu esti presat de situaţia, se poate merge în regulă”, a declarat George Hurdubai.

Asociaţia care a gândit campania a preluat ideea din Emiratele Arabe Unite.

Paul Iacob, Green Road

”Aveau nişte bile albe pe care le adunau pe parcursul anilor în care nu aveau abateri rutiere, dacă aveai o abatere minoră, primeai puncte de penalizare dar nu şi puncte amendă”, a declarat Paul Iacob, de la Green Road.

Alţi şoferi au primit vouchere de cumpărături sau cursuri gratuite de conducere defensivă. România este pe primul loc la numărul victimelor rezultate în urma accidentelor rutiere în Uniunea Europeană.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici