Video ŞTIRILE MEDIAFAX

Agenţia de presă MEDIAFAX vă prezintă cele mai importante ştiri.

33 afișări

EXPLOZIE pe Manchester Arena din Londra, în timpul unui concert: Cel puţin 22 morţi şi 59 de răniţi. Poliţia anchetează un ATAC TERORIST. Bărbat cu rucsac în spate, atacatorul sinucigaş

Poliţia analizează posibilitatea unui atac terorist pe Arena Manchester, din timpul unui concert, unde cel puţin 22 persoane şi-au pierdut viaţa şi alte 59 sunt rănite din cauza unei explozii, potrivit New York Times. Majoritatea celor prezenţi la show-ul cântăreţei americane Ariana Grande erau copii şi adolescenţi. Ambasada României în Marea Britanie a făcut demersuri pe lângă autorităţi pentru a afla dacă printre victime sunt şi români.

MAE: Condoleanţe după explozia de la Manchester Arena; Demersuri privind naţionalitatea victimelor

Ambasada României în Regatul Unit al Marii Britanii are în atenţie incidentul produs, luni seară, de la Manchester Arena, potrivit unui comunicat transmis de MAE, care precizează că misiunea diplomatică română face demersuri în vederea obţinerii datelor cu privire la naţionalitatea victimelor.

Marea Britanie SUSPENDĂ campania electorală pentru alegerile parlamentare după atacul din Manchester

Partidele politice din Marea Britanie au căzut de acord să suspende campaniile electorale pentru alegerile parlamentare, până la noi dispoziţii, în urma exploziei din oraşul Manchester, în urma căreia au decedat cel puţin 19 persoane la un concert al cântăreţei Ariana Grande, informeză Reuters.

Bărbat din Mehedinţi, cercetat după ce a lovit un copil de 7 ani, care a avut o altercaţie cu fiul său

Un bărbat din Mehedinţi este cercetat pentru lovire sau alte violenţe şi ameninţare, după ce a lovit un copil de 7 ani, care a avut o altercaţie cu fiul său. Copilul lovit s-a temut să vorbească până în clipa în care un filmuleţ cu agresiunea a fost publicat pe Internet.

FOTO Incendiu la două imobile din Chitila. O persoană a fost rănită

Un incendiu a izbucnit, luni, la două imobile din Chitila, în una dintre clădiri fiind un centru de butelii. O persoană a fost rănită, având arsuri într-o proporţie de 80%-90% din suprafaţa corpului, transmite ISU Bucureşti-Ilfov.

PREMIERĂ ISTORICĂ: România a primit avertisment din partea Comisiei Europene pentru DERAPAJUL bugetar structural

Angajamentul pe termen mediu al României referitor la obiectivele de echilibru bugetar nu a fost respectat în ultimii ani, astfel că, luni, Comisia Europeană a emis în premieră istorică o recomandare-avertisment în care cere Bucureştiului să-şi corecteze decalajele dintre cheltuieli şi investiţii.

FOTO Cluj: Drajeuri din pudră de turmeric şi afine, cu efect anticancerigen, inventate de o studentă

Drajeuri care protejează organismul uman şi care, datorită ingredientelor folosite, au efect anticancerigen, au fost inventate de o studentă în anul 3 la USAMV Cluj-Napoca. Drajeurile sunt bune şi pentru diabetici sau pentru cei care suferă de boli cardiovasculare, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici