Video ŞTIRILE MEDIAFAX

Agenţia de presă MEDIAFAX vă prezintă cele mai importante ştiri

578 afișări

INCENDIU de amploare în Bucureşti, în urma căruia au ars şase case - FOTO

Un număr de şase proprietăţi din Sectorul 5 al Capitalei au fost cuprinse, pe o suprafaţă de 800 metri pătraţi, de un incendiu puternic, trei persoane având nevoie de asistenţă medicală, potrivit Inpectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Bucureşti-Ilfov.

Conducerea PSD se reuneşte la Suceviţa pentru a stabili calendarul de adoptare a legilor justiţiei

Comitetul Executiv Naţional al PSD se întruneşte, vineri, la Suceviţa, pentru a dezbate priorităţile legislative ale partidului, cele mai importante fiind legile justiţiei, cărora social-democraţii trebuie să le stabilească un calendar de adoptare în Parlament.

Asociaţia Magistraţilor din România: Avizul negativ dat de CSM legilor justiţiei "a făcut una cu pământul" toate propunerile noastre

Asociaţia Magistraţilor din România (AMR) transmite că avizul negativ dat de plenul Consiliului Superior al Magistraturii (CSM) pe legile justiţiei "a făcut una cu pământul" toate propunerile asociaţiei, unele dintre prevederile proiectului meritând a fi luate în seamă.

Inspecţia Judiciară finalizează vineri verificările la Parchetul General

Inspecţia Judiciară (IJ) finalizează, vineri, controlul la Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie (ICCJ), din echipa de verificare făcând parte opt inspectori, potrivit calendarului aprobat de IJ.

Angela Merkel salută propunerile lui Emmanuel Macron şi pledează pentru dezvoltarea UE

Uniunea Europeană trebuie să continue să se dezvolte, afirmă cancelarul Germaniei, Angela Merkel, exprimând susţinere pentru propunerile formulate de preşedintele Franţei, Emmanuel Macron, relatează site-ul agenţiei Reuters.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici