Video ŞTIRILE MEDIAFAX

Agenţia de presă MEDIAFAX vă prezintă cele mai importante ştiri.

515 afișări

Noi detalii în cazul anchetei de la Iaşi: Profesorul universitar Bogdan Maleon şi soţia sa, găsiţi morţi de Crăciun, erau în stare avansată de ebrietate

Noi date ies la iveală în cazul profesorului iniversitar din Iaşi şi a soţiei sale, găsiţi morţi în casă, în ziua de Crăciun. După ce anchetatorii au stabilit că cei doi s-au sinucis, miercuri au descoperit că aceştia erau în stare avansată de ebrietate, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Preşedintele Iohannis a promulgat Legea TVA Split

Preşedintele Klaus Iohannis a promulgat, miercuri, Legea pentru aprobarea OUG nr. 23/2017 privind plata defalcată a TVA, care se va aplica companiilor aflate în insolvenţă sau care înregistrează întârzieri la plata TVA.

Barna, USR: Singura preocupare a PSD este rezolvarea unor probleme personale ale oamenilor din camarila partidului

Preşedintele USR Dan Barna a declarat, miercuri, pentru Mediafax, referitor la proiectul pentru modificarea codurilor penale, iniţiat de social-democratul Cătălin Rădulescu, că singura preocupare a PSD este "rezolvarea unor probleme personale ale oamenilor din camarila" partidului.

Bilanţ al minivacanţei de Crăciun: peste 1000 de şoferi au rămas fără permisul de conducere

În perioada 23-26 decembrie, peste 23.000 de angajaţi ai MAI au fost mobilizaţi pentru asigurarea ordinii publice, fiind date amenzi de aproape 5.000.000 lei. De asemenea, peste o mie de şoferi au rămas fără permisul de conducere, potrivit Ministerului Afacerilor Interne.

Aproximativ 23.000 de materiale pirotehnice, fără documente legale, descoperite în Vama Giurgiu

Aproape 23.000 de materiale pirotehnice, în valoare de 5.500 de lei, au fost descoperite de poliţiştii de frontieră, la Punctul de trecere Giurgiu. Acestea au fost confiscate, arată Poliţia de Frontieră.

Aproape jumătate dintre germani vor ca Angela Merkel să demisioneze înainte de alegerile din 2021 - sondaj

Aproape jumătate dintre germani sunt de părere că Angela Merkel, cancelarul Germaniei, ar trebui să demisioneze din funcţie până la data următoarelor alegeri, care vor avea loc în anul 2021, arată cel mai recent sondaj al institutului YouGov, informează site-ul agenţiei de ştiri Dpa.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici