Barna, USR: Singura preocupare a PSD este rezolvarea unor probleme personale ale oamenilor din camarila partidului

Preşedintele USR Dan Barna a declarat, miercuri, pentru Mediafax, referitor la proiectul pentru modificarea codurilor penale, iniţiat de social-democratul Cătălin Rădulescu, că singura preocupare a PSD este "rezolvarea unor probleme personale ale oamenilor din camarila" partidului.

266 afișări
Imaginea articolului Barna, USR: Singura preocupare a PSD este rezolvarea unor probleme personale ale oamenilor din camarila partidului

Barna, USR: Singura preocupare a PSD este rezolvarea unor probleme personale ale oamenilor din camarila partidului

„PSD este incapabil să ducă România într-o direcţie de dezvoltare, arătând exact ceea ce ne-a arătat pe tot parcursul anului, că singura preocupare exclusivă şi unică este sabotarea justiţiei şi rezolvarea unor probleme personale ale oamenilor din camarila PSD, începând cu preşedintele Liviu Dragnea. Toate aceste iniţiative pe care le-am văzut de la domnul Rădulescu şi de la ceilalţi parlamentari par să creeze un mecanism prin care furtul din bani publici să devină aproape un exerciţiu tolerabil. Arestul la domiciliu, până în 200.000 de euro pragul la abuzul în serviciu sunt adevărate facilităţi pentru furtul din bani publici”, a declarat Dan Barna, pentru Mediafax.

Deputatul Cătălin Rădulescu, susţinut de 38 parlamentari, a iniţiat un proiect pentru modificarea codurilor penale, fiind propuse mai multe schimbări, cele mai controversate fiind cele referitoare la pragul de 200.000 euro pentru abuzul în serviciu şi nepedepsirea infracţiunilor comise "pentru altul".

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici