Video ŞTIRILE MEDIAFAX

Agenţia de presă MEDIAFAX vă prezintă cele mai importante ştiri.

144 afișări

Cod galben de ceaţă în mai multe judeţe / Recomandările poliţiştilor pentru şoferi

Codul galben de ceaţă a fost prelungit, marţi dimineaţa, până la ora 11, fiind sub avertizare nouă judeţe din ţară.

Ministrul Sănătăţii ar putea declanşa mecanismul UE de protecţie civilă în problema imunoglobulinei

Ministrul Sănătăţii, Sorina Pintea, a declarat, luni seară, că marţi urmează să aibă o întâlnire cu producătorii de medicamente, iar dacă nu se va ajunge la o înţelegere, va declanşa mecanismul UE de protecţie civilă, precizând că după suspendarea taxei clawback, producătorii nu au făcut nimic.

România şi Ungaria vor construi o cale ferată de mare viteză între Cluj şi Budapesta

Ministrul român de Externe, Teodor Meleşcanu, şi omologul său ungar Peter Szijjarto au convenit, luni, în privinţa dezvoltării unei linii de cale ferată de mare viteză între Cluj-Napoca şi Budapesta, a anunţat ministrul ungar de Externe, relatează agenţia MTI.

Simona Halep, cu gândul la viitor. Ce decizie radicală va lua după ce va naşte / Operaţia a fost cel mai important lucru pe care l-am făcut ca să ajung atât de sus în tenis

Fostul lider mondial Simona Halep a dezvăluit, luni, că îşi propune să mai joace tenis cel puţin până la 30 de ani şi a precizat că nu ar mai reveni pe teren dacă ar da naştere unui copil, la un moment dat.

În România, bursa de la Bucureşti a deschis pe roşu, după unda de şoc din SUA/ Indicele Dow Jones, cea mai mare scădere de la criza financiară/ Bursele din Asia, afectate. Pieţele bursiere din Europa se pregătesc de căderi masive

Indicele bursier Dow Jones a avut luni o scădere de 1.175 de puncte, cea mai mare după criza financiară din anul 2008, situaţii asemănătoare înregistrându-se şi la bursele S&P 500 şi Nasdaq, ceea ce a atras "preocuparea" Preşedinţiei SUA. Pieţele bursiere din întreaga Europă se pregătesc acum pentru căderi masive ca urmare a acestor evenimente.

Rusia a instalat rachete nucleare Iskander în Kaliningrad, în apropierea multor ţări NATO şi UE/ NATO şi ţările baltice exprimă preocupare

Rusia a instalat sisteme avansate de rachete Iskander, cu potenţial nuclear, în enclava Kaliningrad, aproape toate ţările membre ale Uniunii Europene şi NATO fiind în raza de acţiune a acestora, informează agenţiile de presă RIA Novosti, Interfax şi Reuters, precum şi cotidianul Financial Times.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici