Video ŞTIRILE MEDIAFAX

Agenţia de presă MEDIAFAX vă prezintă cele mai importante ştiri.

57 afișări

Kovesi, PRIMA reacţie după ce Toader i-a cerut revocarea de la şefia DNA: Voi urma procedura legală şi mă voi prezenta să răspund, punct cu punct, tuturor afirmaţiilor

Procurorul şef al DNA, Laura Codruţa Kovesi, a declarat, după ce ministrului Justiţiei a demarat procedura de revocare din funcţie, că va urma procedura legală şi va răspunde, "punct cu punct, tuturor afirmaţiilor prezentate de ministru".

Raportul privind DNA, pe baza căruia ministrul Justiţiei cere revocarea procurorului şef al DNA, nu a ajuns la CSM. Magistraţii aşteaptă publicarea documentului

Reprezentanţii Consiliului Superior al Magistraturii (CSM) au declarat, vineri, pentru MEDIAFAX, că raportul pe baza căruia ministrul Justiţiei cere revocarea procurorului şef al DNA nu a ajuns la CSM, magistraţi aşteptând să fie publicat pe site.

REVOCAREA şefei DNA, Laura Codruţa Kovesi, face înconjurul lumii. Ce scrie presa internaţională

Principalele agenţii internaţionale de ştiri, precum şi numeroase publicaţii din multe ţări au relatat despre decizia ministrului Justiţiei, Tudorel Toader, de a cere revocarea procurorului-şef al DNA, Laura Codruţa Kovesi.

Angajaţii de la Salina Slănic au reluat protestele, de luni intenţionează să se blocheze în subteran

Peste 200 de salariaţi de la Salina Slănic, judeţul Prahova, au reluat, vineri, protestul, în condiţiile în care nu au primit majorări salariale. De luni, salariaţii intenţionează să se blocheze în subteran, iar alţii să intre în greva foamei, transmite corespondentul MEDIAFAX.

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici