Video ŞTIRILE MEDIAFAX

Agenţia de presă MEDIAFAX vă prezintă cele mai importante ştiri.

164 afișări

COD PORTOCALIU şi cod galben de inundaţii până la ora 18.00. Care sunt judeţele afectate

Hidrologii au pus sub avertizare de cod portocaliu de inundaţii râuri din judeţele Giurgiu şi Teleorman, până la ora 12.00, interval în care vor fi şi sub cod galben râuri din 12 judeţe.

Creştinii îi sărbătoresc vineri pe Sfinţii 40 de Mucenici. Tradiţii şi obiceiuri de Măcinici

Creştinii ortodocşi îi sărbătoresc vineri pe Sfinţii 40 de Mucenici, soldaţi romani care pentru credinţa lor au fost omorâţi în vremea împăratului Licinius, din porunca guvernatorului Agricola, 9 martie fiind şi ziua în care s-a păstrat tradiţia de a se prepara şi împărţi mucenici, copţi sau fierţi.

Comitetul Executiv PSD validează astăzi lista candidaturilor. Procedura este una contestată/ Cine s-a înscris în cursă

Comitetul Executiv al PSD, care se reuneşte vineri, la Parlament, urmează să valideze lista candidaţilor care vor cere votul în congresul de sâmbătă. Procedura a fost contestată chiar şi de către unii candidaţi, pe motiv că nu permite tuturor să îşi încerce şansa pentru funcţiile de conducere.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici