Video ŞTIRILE OREI 09.00

MEDIAFAX vă prezintă ştirile orei 09.00

82 afișări

Secţia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii a decis, ieri, respingerea solicitării Adinei Florea de arestarea a procurorilor Lucian Onea şi Mircea Negulescu, au declarat, pentru MEDIAFAX, surse judiciare.

Lia Olguţa Vasilescu, respinsă a doua oară de preşedintele Klaus Iohannis pentru portofoliul de la Dezvoltare, a anunţat, aseară, că Guvernul va sesiza din nou Curtea Constituţională, precizând că şeful statului încalcă legea şi deciziile CCR.

Senatorul PNL Florin Cîţu a anunţat că partidul său va depune o moţiune simplă împotriva minitrului Eugen Teodorovici şi a ”şefului” său, Darius Vâlcov. Motivul este cel al intârzierii adoptării bugetului pe 2019.

Membrii societăţii civile au lansat, ieri asociaţia „Mişcarea pentru Dezvoltarea Moldovei” (MDM), care are deja filiale în toate cele opt judeţe ale Moldovei şi care are ca scop promovarea intereselor regionale pe agenda naţională.

Proteste faţă de ură şi violenţă s-au desfăşurat ieri pe tot cuprinsul Poloniei. Mii de oameni au ieşit pe străzi pe a aduce un omagiu primarului din Gdansk, Pawel Adamowicz, care a fost înjunghiat mortal în cursul unui eveniment caritabil, informează agenţia de ştiri Dpa.

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici