Video ŞTIRILE OREI 09.00

MEDIAFAX vă prezintă ştirile orei 09.00

83 afișări

Marius Budăi, ministrul Muncii, a declarat, ieri seara, că bugetul pentru 2019 va fi sigur aprobat în februarie. Acesta a explicat că, din punct de vedere tehnic, fiecare minister merge la Ministerul Finanţelor, nu la ministrul Finanţelor, şi îşi introduce în aplicaţie bugetul.

Ministrul Justiţiei, Tudorel Toader, a anunţat că Parlamentul sau Guvernul va adopta acte juridice pentru a îndrepta abuzurile din justiţie, în contextul deciziei CCR privind protocoalele secrete.

30.000 de elevi vor sta acasă în judeţul Maramureş după ce cursurile au fost suspendate azi şi mâine, din cauza ninsorilor. Orele vor fi recuperate prin decizii ale consiliilor de administraţie ale fiecărei unităţi de învăţământ.

2.100 de lei poate cheltui o familie care trăieşte în mediul rural şi 2.600 de lei una de la oraş pentru a duce un trai rezonabil, a stabilit Comisia de Insolvenţă la Nivel Central (CINC). Atât are nevoie o familie cu doi adulţi şi doi copii, dintre care unul sub 14 ani, în caz de insolvenţă, potrivit Deciziei Comisiei luată ieri.

Camera Comunelor a respins la limită, aseară, moţiunea de cenzură depusă de opoziţia laburistă la adresa Guvernului Theresa May. Executivul rămâne în funcţie şi încearcă să găsească soluţii pentru depăşirea impasului în procedura Brexit. Liderii Uniunii Europene analizează posibilitatea amânării până în anul 2020 a termenului ieşirii Marii Britanii din Blocul comunitar, informează The Times.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici