Video ŞTIRILE OREI 09.00

MEDIAFAX vă prezintă ştirile orei 09.00

92 afișări

Premierul Viorica Dăncilă a anunţat, ieri, aflată într-o vizită în SUA, că după finalizarea analizei ”şi în deplin consens”, România îşi va muta Ambasada din Israel de la Tel Aviv la Ierusalim. Mutarea Ambasadei României a fost un subiect delicat pentru anul 2018, care a stârnit multe controverse.

Replica preşedintelui Iohannis la declaraţia premeirului legat de mutarea ambasadei nu a întârziat să apară. Preşedintele Klaus Iohannis consideră că premierul Viorica Dăncilă demonstrează, încă o dată, totala sa ignoranţă în domeniul politicii externe şi în ceea ce priveşte luarea unor decizii importante ale statului roman.

Comitetul Executiv Naţional al Partidului Social Democrat se reuneşte azi, de la ora 12.30, la Parlamentul, pentru a stabili lista candidaţilor la europarlamentare. Şedinţa a fost amânată din cauza internării lui Liviu Dragnea.

Patru persoane au fost rănite, în noaptea de duminică spre luni, într-un accident produs pe E70, în localitatea Văceni din judeţul Teleorman, unde două maşini şi un TIR s-au ciocnit. Un tânăr a suferit o amputaţie la picior.

Preşedintele american Donald Trump şi-a manifestat ieri aprecierea faţă de raportul anchetei efectuate de procurorul special Robert Mueller, conform căruia nu a existat o colaborare cu Rusia în cadrul alegerilor prezidenţiale din 2016, relatează BBC.

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici