Video ŞTIRILE OREI 12.00

MEDIAFAX vă prezintă ştirile orei 12.00

92 afișări

Preşedintele Klaus Iohannis a cerut Guvernului să facă o analiză profundă şi să vină cu soluţii în ceea ce priveşte recursul compensatoriu. Acesta a mai spus că siguranţa românilor nu este discutabilă.

​Premierul Viorica Dăncilă se întâlneşte cu Tudorel Toader în cursul zilei de Azi, pentru a discuta despre recursul compensatoriu, au declarat surse politice pentru MEDIAFAX. Referitor la subiect, şeful Exectivului a declarat, ieri la Strasbourg, că recursul compensatoriu a fost iniţiat de Cabinetul Cioloş, şi că a fost o decizie „neinspirată”.

PSD a criticat, azi, pe Facebook, absenţa de la audierile de la Parchetul General a soţiei preşedintelui, Carmen Iohannis. PSD susţine că Augustin Lazăr nu este revocat, dar la schimb tolerează aceste absenţe şi că toţi se cred mai presupus de lege.

Un nou focar de rujeolă a apărut în judeţul Suceava, după o pauză de patru luni. Trei fraţi din oraşul Rădăuţi au fost internaţi în spital după ce părinţii au refuzat vaccinarea, au anunţat autorităţile sanitare.

Atac terorist la un complex hotelier din capitala Kenyiei, Nairobi. 15 persoane au decedat, printre care şi un cetăţean american. Atentatul a fost revendicat de gruparea fundamentalistă somalează Al-Shabaab, afiliată reţelei teroriste Al-Qaida, informează CNBC.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici