Video ŞTIRILE OREI 12.00

MEDIAFAX vă prezintă ştirile orei 12.00

57 afișări

O femeie în vârstă de 81 de ani, din judeţul Arad, a murit din cauza gripei, astfel că numărul deceselor a ajuns la 12 în România. Femeia nu era vaccinată antigripal şi suferea de mai multe afecţiuni, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Sorin Dumitraşcu, liderul sindicaliştilor din penitenciare, spune că Tudorel Toader a dezinformat când a declarat că autorul crimei de la Mediaş nu a fost eliberat în baza recursului compensatoriu. Potrivit acestuia în realitate, bărbatul ar fi fost liberat condiţionat în mai 2019 sau la termen în 2021.

Gabriela Firea a recunoscut că sut probleme în reţeaua RADET, însă spune că aceastea nu pot fi rezolvate în doi ani, ce nu s-a făcut de la Revoluţie. Primăria Capitalei mai anunţă că investeşte constant în sistemul de termoficare al Municipiului Bucureşti.

Traseele turistice din zona superioară a Munţilor Făgăraş au fost închise, azi, de Salvamont, din cauza căderilor de zăpadă şi a vântului puternic. Accesul turiştilor în zonă a fost interzis pentru evitarea accidentelor.

Dacia a avut în 2018, cu peste 54.000 de vehicule vândute şi o cotă de piaţă de peste 30%, cea mai bună performanţă comercială în România din ultimii zece ani, informează compania. Vânzările Dacia pe pieţele externe au crescut cu 5,5%, ajungând la peste 646.000 unităţi.

Preşedintele american Donald Trump a anulat participarea delegaţiei Statelor Unite la Forumul Economic Davos din Elveţia, din cauza blocajului guvernamental parţial, conform unui comunicat emis ieri de Sarah Sanders, purtătorul de cuvânt de la Casa Albă, citat de Reuters.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici