Video ŞTIRILE OREI 12.00

MEDIAFAX vă prezintă ştirile orei 12.00

77 afișări

Colegiul Medicilor a decis sancţionarea, prin vot de blam, a medicilor de la Sanador care s-au ocupat de băieţelul de 1 an şi 10 luni care a murit după o operaţie de hernie inghinală, deoarece concluzia anchetei arată că nu au fost respectate normele legale privind activitatea medicilor.

Purtătorul de cuvânt al PNL Ionel Dancă a declarat, în această dimineaţă, că ministrul de Finanţe continuă bătaia de joc la adresa mediului de afaceri prin anunţul adoptării unei ordonanţe de urgenţă care să modifice OUG 114 fiscală. Acesta a mai preciazat p că acest „cocktail Molotov” Teodorovici-Vâlcov trebuie să înceteze.

Toni Greblă, secretarul general al Guvernului, a comentat, la sediul Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie, protestele din ultima perioadă ale magistraţilor şi a precizat că demersul este o dovadă că „lumea s-a întors cu susul în jos”.

Telekom Romania modifică tarifele pentru apelurile internaţionale în Spaţiul Economic European (statele membre ale Uniunii Europene plus Islanda, Lichstenstein şi Norvegia), începând cu data de 15 mai 2019, informează compania. Tarifele reglementate vor fi de 0,226 euro/minut, TVA inclus, respectiv 0,071 euro/SMS, TVA inclus.

Premierul israelian Benjamin Netanyahu a declarat azi că îşi va scurta vizita în Statele Unite în urma atacului cu rachete care a avut loc într-un oraş de lângă Tel Aviv, în care şase persoane au fost rănite şi o casă a fost incendiată, relatează Reuters. Acesta a adăugat că se va întâlni cu preşedintele Donald Trump.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici