Video ŞTIRILE OREI 17.00

MEDIAFAX vă prezintă ştirile orei 17.00

182 afișări

Completul 1 de 5 judecători de la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie a decis, azi, suspendarea proceselor şi sesizarea Secţiilor Unite, în contextul deciziei CSM prin care s-a stabilit ca toate dosarele repartizate în decembrie 2018 să rămână şi în 2019 la completurile trase la sorţi. Completul judecă dosarele lui Sebastian Ghiţă şi Victor Ponta.

Ministrul Justiţiei a reiterat faptul că recursul compensatoriu, criticat din cauza recidiviştilor, a fost iniţiat de guvernarea tehnocrată şi CSM l-a avizat, subliniind totodată că proiectul a intrat în vigoare după ce el a fost învestit în funcţia de ministru. Tudorel Toader a mai spus că toate consecinţele acestui proiect trebuie asumate de iniţiatori.

Administraţia Naţională de Meteorologie au extins atenţionarea cod galben de vânt pentru 27 de judeţe, anunţând la munte viteze ale vântului de până la 120 de kilometri pe oră. Până miercuri la ora 20.00, meteorologii anunţă intensificări ale vântului, ninsori şi precipitaţii mixte ce vor favoriza depuneri de polei.

Cursul valutar leu/euro a scăzut azi cu 0,02%, la 4,6771 lei, după trei zile de minime istorice, arată datele afişate de Banca Naţională a României.

Fotografia unui ou a devansat imaginea care anunţa naşterea fiicei vedetei de televiziune americane Kylie Jenner, devenind cea mai apreciată poză de pe reţeaua de socializare online Instagram, arată platforma TMZ.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici