Video ŞTIRILE OREI 9.00

Mediafax vă prezintă ştirile orei 9.00

264 afișări

Cod roşu de inundaţii în judeţul Timiş. Hidrologii au emis, azi, avertizarea care este valabilă până la ora 12.00. Potrivit specialiştilor, ca urmare a precipitaţiilor înregistrate în ultimele ore, se pot produce scurgeri pe versanţi, torenţi, pâraie, viituri rapide. Avertizarea vizează râurile din bazinul hidrografic Bega, judeţul Timiş.

Mai multe persoane au fost salvate din locuinţe inundate sau din maşini surprinse de viituri, în noaptea de duminică spre luni, de pompierii din judeţul Mehedinţi. De asemenea, trei podeţe au fost luate de ape, iar o cale ferată este blocată, din cauza macazurilor inundate.

Plenul CSM are, azi, pe ordinea de zi validarea rezultatelor concursului pentru numirea procurorului-şef al Secţiei pentru investigarea infracţiunilor din justiţie (SIIJ), concurs la care procurorul Adina Florea a obţinut punctajul cel mai mare.

Legea pensiilor este azi pe masa deputaţilor. Aceştia dezbat proiectul legislativ după ce acesta a fost respinsă săptămâna trecută în Senat, ca urmare a neîntrunirii numărului necesar de voturi. Legea urmează să fie votată miercuri.

Un cutremur de 7,5 grade pe scara Richter s-a produs azi pe coasta Timorului de Est, Indonezia, a informat Institutul american de Geofizică (USGS), însă autorităţile au anunţat că nu există o alertă de tsunami, relatează site-ul agenţiei Reuters. Seismul a fost de asemenea simţit şi pe insula Bali şi în oraşuş Darwin din Australia, aflat la 700 de kilometri de epicentru.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici