Nigel Farage: Uniunea Europeană are "mâinile pătate de sânge" în criza din Ucraina

Nigel Farage, liderul formaţiunii naţionaliste Partidul Independenţei Marii Britanii (UKIP), a acuzat Uniunea Europeană că are "mâinile pătate de sânge" în criza din Ucraina, în cursul unei dezbateri cu vicepremierul britanic Nick Clegg, care s-a declarat "şocat" de afirmaţii.

1056 afișări
Imaginea articolului Nigel Farage: Uniunea Europeană are "mâinile pătate de sânge" în criza din Ucraina

Nigel Farage: Uniunea Europeană are "mâinile pătate de sânge" în criza din Ucraina (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Ar trebui să lăsăm capetele jos de ruşine, s-au dat speranţe false, UE are mâinile pătate de sânge în Ucraina", a declarat liderul populist şi eurofob într-o dezbatere electorală.

Europa a făcut o alegere greşită susţinând, în scopuri "imperialiste şi expansioniste", revoluţia din Ucraina, a afirmat Farage.

"Este vorba de o ieşire perfidă, ofensatoare şi şocantă", a apreciat liberal-democratul Nick Clegg.

"Nigel Farage va trebui să explice de ce se aliniază poziţiilor preşedintelui rus Vladimir Putin", a continuat Nick Clegg.

Partidul lui Nigel Farage militează pentru ieşirea Marii Britanii din Uniunea Europeană.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici