Actriţa Kristen Stewart, protagonista francizei "Amurg", are o relaţie cu asistenta ei - FOTO

Kristen Stewart, protagonista francizei cinematografice "Amurg/ Twilight", are o relaţie cu asistenta ei personală Alicia Cargile, potrivit unor dezvăluiri făcute recent de mama actriţei americane, informează fr.news.yahoo.com.

2792 afișări
Imaginea articolului Actriţa Kristen Stewart, protagonista francizei "Amurg", are o relaţie cu asistenta ei - FOTO

Kristen Stewart, protagonista francizei "Amurg", are o relaţie cu asistenta ei (Imagine: Mediafax Foto)

Chiar dacă nu prea mai există dubii în această privinţă, în special după o serie de fotografii elocvente publicate în ianuarie de tabloidul Daily Mail, actriţa Kristen Stewart nu s-a exprimat niciodată în mod clar în legătură cu acest subiect. Mama ei, Jules Stewart, a oficializat însă acea relaţie în locul fiicei sale, cu ocazia unui interviu acordat publicaţiei britanice The Mirror.

La doi ani după despărţirea de Robert Pattinson, colegul ei din distribuţia filmelor din franciza "Amurg", Kristen Stewart a redescoperit iubirea, alături de asistenta ei Alicia Cargile, iar mama actriţei spune că este foarte fericită pentru fiica ei.

"Am întâlnit-o pe noua iubită a lui Kristen, îmi place de ea. Ce ar fi de neacceptat aici? Este o fată adorabilă", a spus Jules Stewart, adăugând că acceptă faptul că fiicei sale "îi plac atât femeile, cât şi bărbaţii".

"De ce nu aş accepta ca ea să aibă o iubită? E fericită. E fiica mea, eu sunt mama ei, iar ea ştie că eu accept alegerile ei", a adăugat mama vedetei americane.

Kristen Stewart a avut anterior o relaţie intens mediatizată cu actorul Robert Pattinson, colegul ei din distribuţia filmelor din franciza "Twilight", de care s-a despărţit după o aventură cu regizorul Rupert Sanders, care a distribuit-o în "Albă ca Zăpada şi Războinicul Vânător" (2012).

Actriţa americană a devenit celebră pe plan internaţional datorită personajului Bella Swan, o adolescentă îndrăgostită de un vampir, pe care l-a interpretat în filmele francizei "Amurg/ Twilight", alături de Robert Pattinson. A mai jucat în "Panic Room/ Cameră de refugiu" (2002), împreună cu Jodie Foster, şi în filmul "Mesagerii/ The Messengers" (2007), cu Dylan McDermott şi Penelope Ann Miller.

Kristen Stewart are parte de o carieră din ce în mai interesantă după încheierea francizei "Amurg". După "Clouds Of Sils Maria", actriţa americană a jucat în 2014 alături de Julianne Moore în "Still Alice" şi, apoi, în "Camp X-Ray", noul film de Kelly Reichardt.

Vedeta americană va juca alături de Jesse Eisenberg şi Bruce Willis în următorul film al regizorului american Woody Allen.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici