Conchita Wurst, vedeta ediţiei din acest an a evenimentului caritabil Life Ball de la Viena

Conchita Wurst, care a câştigat concursul cântecului european Eurovision 2014, dar şi cântăreţii Ricky Martin şi Leona Lewis vor participa la ediţia din acest an a Life Ball, un eveniment caritabil dedicat luptei împotriva SIDA, care va avea loc sâmbătă seară, la Viena, informează austriantimes.at.

367 afișări
Imaginea articolului Conchita Wurst, vedeta ediţiei din acest an a evenimentului caritabil Life Ball de la Viena

Conchita Wurst (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Printre invitaţii la acest bal vienez care va avea loc în capitala Austriei se vor afla şi Courtney Love, Elton John şi Bill Clinton.

Dar este de aşteptat ca vedeta evenimentului să fie travestitul cu barbă Conchita Wurst, care va încheia show-ul - care va include o defilare de modă -, cu piesa sa "Rise like a Phoenix", câştigătoare a ediţiei din acest an a Eurovision.

Prezentarea de modă va cuprinde creaţii ale unor renumite case, precum Givenchy, Lanvin, Jean Paul Gaultier şi Vivienne Westwood.

Conchita Wurst s-a pregătit să participe la cea de-a 22-a ediţie a acestui eveniment vienez înainte ca melodia ei să câştige concursul Eurovision, care a avut loc în prima parte a lunii mai la Copenhaga, în Danemarca. Dar după ce a câştigat Eurovision, organizatorii Life Ball au anunţat că piesa Conchitei Wurst va reprezenta momentul central al evenimentului vienez.

"Este un moment foarte special pentru mine şi sunt foarte fericită", a declarat, în acest context, Conchita Wurst.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici