„Discursul de campanie" anti-Trump lansat de Eminem: Ar trebui să vă fie frică - VIDEO

Eminem a lansat melodia „Campaign Speech", un „discurs de campanie" anti-Trump de aproape 8 minute, în care rapperul îl critică pe miliardar şi îl cataloghează drept o persoană de care americanilor ar trebui să le fie frică.

3943 afișări
Imaginea articolului „Discursul de campanie" anti-Trump lansat de Eminem: Ar trebui să vă fie frică - VIDEO

„Discursul de campanie" anti-Trump lansat de Eminem: Ar trebui să vă fie frică - VIDEO

Nu mai e deja niciun secret că foarte multe staruri ale culturii pop şi-au declarat antipatia faţă de Donald Trump şi au spus public că nu şi-ar dori niciodată ca magnatul să devină preşedintele SUA. Recent, vedetelor care nu-l vor pe Trump la Casa Albă li s-a alăturat şi Eminem, care a lansat melodia „Campaign Speech", un „discurs de campanie" anti-Trump de aproape 8 minute, în care rapperul îl critică pe miliardar şi îl cataloghează drept o persoană de care americanilor ar trebui să le fie frică.

Potrivit Gândul, noua piesă are un mesaj clar împotriva candidatului republican, prin care rapperul transmite că americanilor ar trebui să le fie frică de un politician cum e Donald Trump. Acesta e independent şi îşi foloseşte banii pentru a-şi finanţa campania, dar chiar acest lucru îl face periculos, pentru că nu ţine cont de nimeni şi de nimic.

Melodia poate fi ascultată aici: 

„Puteţi să spuneţi despre mine că sunt periculos

Dar ar trebui să vă fie frică de acest candidat

Spuneţi că Trump nu e o marionetă

Pentru că îşi promovează campania cu banii lui (...)

Şi nu trebuie să răspundă în faţa nimănui - o idee strălucită!".

Sursa: http://bit.ly/2dusn4k

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici