Kim Kardashian a ajuns la 27 de milioane de admiratori pe Instagram şi a sărbătorit momentul cu un selfie sexy - FOTO

Starleta americană Kim Kardashian a ajuns la 27 de milioane de admiratori pe Instagram şi a sărbătorit depăşirea acestui prag special publicând pe aceeaşi reţea de socializare un nou selfie sexy, informează contactmusic.com.

297 afișări
Imaginea articolului Kim Kardashian a ajuns la 27 de milioane de admiratori pe Instagram şi a sărbătorit momentul cu un selfie sexy - FOTO

Kim Kardashian a ajuns la 27 de milioane de admiratori pe Instagram şi a sărbătorit momentul cu un selfie sexy (Imagine: HEPTA)

Noul selfie o prezintă pe vedeta de reality show, în vârstă de 34 de ani, pozând pe pat, în lenjerie intimă. Fotografia este însoţită de textul următor: "27 de milioane! Vă mulţumesc mult! Vă iubesc pe toţi!".

Kim Kardashian a publicat acel nou selfie sexy la doar câteva ore după ce presa americană a anunţat că familia Kardashian a semnat un contract impresionant, în valoare de 100 de milioane de dolari, cu postul de televiziune E!.

Se spune că mama surorilor Kardashian, Kris Jenner, în vârstă de 56 de ani, ar fi fost de acord cu extinderea pe patru ani a contractului familiei Kardashian cu acea reţea de televiziune, care va difuza astfel încă patru sezoane din reality show-ul "Keeping Up with the Kardashians", o serie de continuări ale acestuia şi, posibil, alte câteva proiecte în spaţiul online.

Kim Kardashian, protagonista reality show-ului "Keep Up with the Kardashians", este actriţa de reality show cel mai bine plătită din televiziunea americană, câştigurile ei financiare ridicându-se la peste 6 milioane de dolari în 2013.

Kim Kardashian şi rapperul Kanye West au o relaţie din 2012, iar fetiţa lor, North, s-a născut la jumătatea lunii iunie 2013. Vedeta de televiziune şi rapperul american s-au căsătorit pe 24 mai 2014 la Florenţa.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici