Tiffani Amber Thiessen, la 39 de ani: Interpreta lui Kelly din "Salvaţi de clopoţel" joacă într-un nou serial - FOTO

Tiffani Amber Thiessen, devenită celebră datorită rolului "Kelly Kapowski" din popularul serial "Salvaţi de clopoţel", se păstrează într-o formă fizică de invidiat la vârsta de 39 de ani.

19684 afișări
Imaginea articolului Tiffani Amber Thiessen, la 39 de ani: Interpreta lui Kelly din "Salvaţi de clopoţel" joacă într-un nou serial - FOTO

Tiffani Amber Thiessen (Imagine: Hepta)

Tiffani Amber Thiesen s-a întâlnit de curând, la un matinal de la NBC, cu actorul Dennis Haskins, interpretul "domnului Belding", directorul liceului Bayside din "Salvaţi de clopoţel".

Potrivit Daily Mail, actriţa nu a fost foarte încântată să îl revadă pe Dennis Haskins, ea mergând la acel show TV doar pentru a-şi promova noul serial, "White Collar".

În 2009, realizatorul TV Jimmy Fallon aproape i-a reunit pe cei din "Salvaţi de clopoţel", însă Tiffani Amber Thiessen nu a dorit să ia parte la acel eveniment.

"Sincer vă spun, fanii noştri încă ne iubesc şi iubesc serialul atât de mult", a declarat Dennis Haskins pentru TMZ, acesta considerând, la fel ca şi Mark Paul Gosselaar, interpretul lui Zack Morris (iubitul lui Kelly din serial), că cei care nu au uitat nici acum serialul merită ca actorii din "Salvaţi de clopoţel" să se reunească.

În afară de rolul lui "Kelly Kapowski" din "Salvaţi de clopoţel", Tiffani Amber Thiessen s-a remarcat într-un alt serial iubit de adolescenţi, "Beverly Hills 90210", unde a interpretat-o pe Valerie Malone.

În vârstă de 39 de ani acum, Tiffani Amber Thiessen este căsătorită din 2005 cu actorul Brady Smith şi are împreună cu acesta o fetiţă.

 

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici