Ivan: Congresul trebuie convocat în primăvară, nu acum, la cald. Avem o vină colectivă

Europarlamentarul PSD Cătălin Ivan a declarat, joi, înaintea CExN, că partidul trebuie să facă o analiză serioasă a eşecului de la prezidenţiale, el opinând că, din acest motiv, congresul ar trebui convocat la primăvară şi ”nu acum, la cald”, vina fiind ”colectivă” şi trebuind asumată ca atare.

113 afișări
Imaginea articolului Ivan: Congresul trebuie convocat în primăvară, nu acum, la cald. Avem o vină colectivă

Cătălin Ivan (Imagine: Stefan Micsik/ Mediafax Foto)

”A fost un val nu pentru Iohannis, ci împotriva PSD şi a candidatului nostru. Trebuie să facem o analiză serioasă, să vedem cum putem să ne împăcăm cu electoratul acesta”, a spus Ivan.

El a arătat că un congres ar trebui să aibă la la începutul anului 2015.

”Congres – categoric anul viitor, în primăvară, pentru că lucrurile trebuie să se aşeze puţin, trebuie să facem nişte analize foarte serioase, de unde acest val împotriva noastră”,a spus Ivan.

Europarlamentarul a precizat că PSD trebuie să menţină guvernarea şi că vinovaţii nu trebuie căutaţi în acest moment şi a afirmat că este împotriva excluderilor din partid.

”Am avut o guvernare foarte bună, avem proiecte care trebuie să meargă înainte. Trebuie să facem o analiză foarte serioasă, să nu căutăm vinovaţii azi. Nu e momentul să facem excluderi. Analizele trebuie făcute la rece, nu acum, când sunt spiritele foarte încinse. Am pierdut cu toţii, e o vină colectivă, trebuie să ne-o asumăm cu toţii”, a mai declarat europarlamentarul PSD.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici