Nichita: PSD trebuie să rămână la guvernare, iar Ponta şi Dragnea în fruntea partidului

Vicepreşedintele PSD Gheorghe Nichita a declarat, joi, înaintea CExN, că partidul trebuie să rămână la guvernare, iar echipa Ponta-Dragnea să se menţină în fruntea partidului pentru a asigura această guvernare, congresul urmând să fie convocat în primăvară, în scopul unei analize ”la rece”.

188 afișări
Imaginea articolului Nichita: PSD trebuie să rămână la guvernare, iar Ponta şi Dragnea în fruntea partidului

Gheorghe Nichita (Imagine: Mihai Dascalescu/ Mediafax Foto)

”Trebuie să facem o analiză la rece, să găsim soluţii calm şi liniştit. Excluderile din partid sunt lucruri secundare pentru mine, e important să vedem cum facem ca partidul să scape de anumite percepţii pe care le are electoratul. Nu discut acum de excluderi", a spus Nichita.

El a arătat că iniţial a fost adeptul convocării rapide a unui congres, dar ulterior şi-a schimbat opinia.

”Eram adeptul unui congres rapid, acum gândesc că poate dacă judecăm la cald, judecăm prea agresiv. Sunt avantaje şi de o parte şi de alta. Discutăm”, a spus Nichita.

El a mai spus că PSD ar trebui să menţină guvernarea şi mandatul pe care îl are de la primarii din Iaşi vizează acest lucru, precum şi acordarea unei susţineri pentru Victor Ponta şi Liviu Dragnea în fruntea PSD.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici