O femeie de 51 de ani, din Iaşi, a fost internată în spital, după ce a fost muşcată de 15 câini. Fotografii care vă pot afecta emoţional

O femeie din Iaşi este internată la Spitalul Sfântul Spiridon din Iaşi după ce a fost muşcată de 15 câini într-o pădure de lângă municipiu, informează corespondentul MEDIAFAX.

1206 afișări
Imaginea articolului O femeie de 51 de ani, din Iaşi, a fost internată în spital, după ce a fost muşcată de 15 câini. Fotografii care vă pot afecta emoţional

O femeie de 51 de ani, din Iaşi, a fost internată în spital, după ce a fost muşcată de 15 câini. Fotografii care vă pot afecta emoţional (Imagine: Octav Ganea/ Foto Mediafax)

Femeia s-a dus, duminică dimineaţa, să ia apă de la un izvor din zona lacului Veneţia, aşa cum face de aproape de douăzeci de ani. Când s-a întors spre casă a fost atacată de mai mulţi câini.

"M-au atacat pe la spate, mi-au smuls hainele de pe mine. Erau vreo 15 câini. M-au trântit jos, unul m-a apucat de cap. Nu e prima dată când merg acolo, niciodată nu am mai avut probleme. O bătrână care locuieşte în zonă m-a auzit strigând şi a venit si i-a alungat", povesteşte femeia.

La locul incidentului a ajuns şi soţul ei, care a sunat la 112. Un echipaj de prim ajutor a preluat femeia şi a transportat-o la spitalul Sfântul Spiridon.

"Pacienta a ajuns la unitatea de primiri urgente prezentând muşcături la nivelul membrelor superioare şi inferioare. Pacienta a fost stabilizată şi internată pe secţia chirurgicală de gardă. Va avea nevoie şi de profilaxie antirabică.", a declarat prof.univ.dr. Diana Cimpoeşu, medic şef UPU SMURD.

Femeia va fi transportată, marţi, la Spitalul de Boli infecţioase.

Vă avertizăm că urmează fotografii care vă pot afecta!

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici