VIDEO Violenţă într-un liceu din Timiş. Un elev a fost bătut cu pumnii şi picioarele în clasă, de către colegi

Inspectoratul Şcolar Timiş şi conducerea Liceului Tehnologic “Aurel Vlaicu” din Lugoj au început o anchetă după ce un elev de clasa a IX-a fost bătut cu pumnii şi picioarele, iar la un moment dat a fost dobort la pământ de către alţi colegi, într-o sală de clasă.

2808 afișări
Imaginea articolului VIDEO Violenţă într-un liceu din Timiş. Un elev a fost bătut cu pumnii şi picioarele în clasă, de către colegi

Violenţă într-un liceu din Timiş. Un elev a fost bătut cu pumnii şi picioarele în clasă, de către colegi

AVERTISMENT! IMAGINI CU UN PUTERNIC IMPACT EMOŢIONAL

Inspectorul şcolar general al judeţului Timiş, Aura Danielescu, a declarat, corespondentului MEDIAFAX, că incidentul a avut loc joi, în pauza de la ora 13.00, într-o sală de clasă a Liceului Tehnologic “Aurel Vlaicu” din Lugoj.

Un filmuleţ cu întreaga scenă a fost postat pe Internet, joi seara.

Astfel, în imagini se observă cum un elev este pălmuit de către un coleg, iar apoi lovit cu pumnii mai ales în zona feţei. La un moment dat, victima este doborâtă la pământ, iar agresorul şi un alt elev o lovesc cu picioarele.

Elevii implicaţi în incident sunt colegi de clasă, înscrişi în clasa a IX-a la o clasă profesională. Aura Danielescu spune că agresorul repetă clasa a IX-a, după ce a fost sancţionat disciplinar cu scăderea notei la purtare.

“Colegii deja s-au adresat Poliţiei, am făcut o sesizare la Poliţie. Este în curs de cercetare abaterea extrem de gravă pe care a avut-o acest elev de la normele de conduită. Cu siguranţă, cercetarea va duce la aplicarea celei mai mari sancţiuni care poate să i se aplice unui elev din învăţământul secundar inferior. Nu poate fi vorba de exmatriculare, abaterea lui poate fi sancţionată cu scăderea notei la purtare până la 1, ceea ce ar atrage după sine o repetenţie. Se pune problema unei consilieri, dacă este cazul, trebuie văzut ce a determinat incidentul. Poliţia sunt convinsă că va desfăşura o anchetă şi va încerca pe vătămare corporală să sancţioneze în mod corespunzător, potrivit legii”, a declarat inspectorul şcolar general al judeţului Timiş.

Aura Danielescu a adăugat că se face o anchetă în unitatea de învăţământ pentru a se afla unde erau profesorii de serviciu atunci când elevul a fost bătut, dar şi de ce conducerea şcolii a aflat de incident doar joi seara.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici