Video Un bărbat de 50 de ani din Bistriţa, găsit mort în propria locuinţă în urma unui incendiu

Un bărbat în vârstă de 50 de ani din municipiul Bistriţa a fost găsit mort, vineri dimineaţa, în propria locuinţă, după ce aceasta a fost cuprinsă de flăcări, transmite corespondentul MEDIAFAX.

205 afișări

Conform Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Bistriţa-Năsăud, pompierii au fost solicitaţi, vineri dimineaţa, să intervină la etajul patru al unui bloc de locuinţe din municipiul Bistriţa, după ce unul dintre apartamente a fost cuprins de flăcări.

Primii care au intervenit au fost vecinii, care au spart uşa apartamentului cuprins de flăcări, însă nu au reuşit să găsească pe nimeni locuinţă, din cauza fumului dens.

"Pompierii au intervenit atât dinspre scări, cât şi cu scara mobilă, iar în apartament au găsit un bărbat în vârstă de 50 de ani, decedat. Apartamentul a fost distrus din cauza incendiului în proporţie de 90 la sută. La această oră se lucrează pentru lichidarea incendiului şi pentru stabilirea cauzelor probabile ale acestuia", a declarat, corespondentului MEDIAFAX, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Bistriţa, plutonier major Marius Rus.

La locul incendiului au intervenit trei autospeciale ale Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Bistriţa şi două echipaje SMURD, locatarii din întreg imobilul fiind evacuaţi.

La faţa locului urmează să ajungă şi criminaliştii pentru a continua cercetările în acest caz.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici