Cristiano Ronaldo admite că imaginea sa îl devaforizează uneori

Internaţionalul portughez al echipei Real Madrid, Cristiano Ronaldo, a declarat, într-un interviu pentru CNN, că uneori imaginea sa îl defavorizează şi că nu înţelege de ce unele persoane îl consideră arogant.

270 afișări
Imaginea articolului Cristiano Ronaldo admite că imaginea sa îl devaforizează uneori

Ronaldo admite că imaginea sa îl devaforizează uneori (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Uneori am o imagine proastă pentru că sunt prea serios. Însă dacă oamenii ştiu cu adevărat cine sunt, ei ar fi conştienţi că pur şi simplu detest să pierd. Mi-ar plăcea să discut într-o zi cu cei care mă califică drept arogant, pentru a înţelege în ce măsură mă consideră astfel", a spus Ronaldo.

El a precizat că dacă ar trebui să se autocaracterizeze, ar spune că este "direct, onest" şi că detestă eşecul.

În Spania, portughezul are o personalitate controversată. Câştigătorul Balonului de Aur în 2008 a provocat polemică în Spania în septembrie, când s-a declarat trist, fără să ofere detalii. Deşi ulterior el a precizat că nu este o tristeţe legată de probleme salariale, afirmaţia unui fotbalist care câştigă zece milioane de euro pe an într-o ţară în criză a iritat unii suporteri.

Referitor la Balonul de Aur, trofeu ce va fi atribuit peste o lună şi pentru care marele său rival este argentinianul Lionel Messi, de la FC Barcelona, Ronaldo a precizat că nu poate să spună dacă merită această recompensă, dar se află "într-o poziţie bună".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici