Naomi Osaka, eliminată de Cori Gauff, în turul al treilea de la Australian Open

Naomi Osaka (4 WTA), campioana din ediţia precedentă a Australian Open, a fost eliminată în turul trei al competiţiei de la Melbourne, vineri, după ce a pierdut contra americancei Cori Gauff (67 WTA), în vârstă de doar 15 ani.

1210 afișări
Imaginea articolului Naomi Osaka, eliminată de Cori Gauff, în turul al treilea de la Australian Open

Naomi Osaka, eliminată de Cori Gauff, în turul al treilea de la Australian Open

Cori Gauff s-a impus în două seturi, scor 6-3, 6-4, după un meci scurt, de doar o oră şi şapte minute.

Tânăra sportivă din SUA şi-a egalat cea mai bună performanţă la un turneu de Mare Şlem, după ce, la Wimbledon 2019, a ajuns până în optimile de finală, unde a fost eliminată de Simona Halep.

După victoriile cu Venus Williams, Sorana Cîrstea şi Naomi Osaka, în care a pierdut set doar contra româncei, Cori Gauff se va duela în optimile de finală de la Australian Open cu învingătoarea din partida Shuai Zhang (35 WTA) - Sofia Kenin (15 WTA).

În urma eşecului suferit, Naomi Osaka a coborât şase poziţii în ierarhia WTA actualizată în timp real, până pe locul nouă.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici