Obiectivele camerelor de filmat de la Australian Open, aburite. Jucătorii s-au distins cu greu

Probleme tehnice în ziua de marţi de la Australian Open. Din cauza condensului, mai multe obiective ale camerelor de filmat nu au putut capta corespunzător imaginile de pe terenurile de tenis. Fanii au reclamat pe reţelele de socializare faptul că nu pot distinge jucătorii.

578 afișări
Imaginea articolului Obiectivele camerelor de filmat de la Australian Open, aburite. Jucătorii s-au distins cu greu

Obiectivele camerelor de filmat de la Australian Open, aburite. Jucătorii s-au distins cu greu

Partea centrală din cadru s-a aflat în ceaţă la câteva meciuri de marţi, astfel că jucătorii păreau să dispară şi să apară din nou pe teren, fapt care a stârnit numeroase întrebări pe reţelele de socializare. Organizatorii Australian Open au confirmat ulterior că problemele tehnice au fost cauzate de condensul format pe obiective.

"După ploaia de ieri, condensul şi-a făcut apariţia pe câteva dintre obiectivele camerelor de filmat. Acest lucru s-a întâmplat în momente diferite, după ce s-a încălzit. Am înlocuit obiectivele, continuând în paralel difuzarea meciurilor", au transmis organizatorii.

În tentativa de a asigura continuarea transmisiei în timp ce sunt înlocuinte obiectivele camerelor principale, organizatorii au încercat să folosească camerele secundare, aflate la nivelul terenului.

sursa foto: profimedia

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici