Serena Williams s-a calificat în turul al treilea la Australian Open. A câştigat fără emoţii în faţa unei sportive de doar 22 de ani

Tenismena americană Serena Williams (9 WTA) s-a calificat în turul al treilea de la Australian Open, miercuri, după ce a învins-o pe slovena Tamara Zidansek (70 WTA), scor 6-2, 6-3.

530 afișări
Imaginea articolului Serena Williams s-a calificat în turul al treilea la Australian Open. A câştigat fără emoţii în faţa unei sportive de doar 22 de ani

Serena Williams s-a calificat în turul al treilea la Australian Open. A câştigat fără emoţii în faţa unei sportive de doar 22 de ani

Fostul lider mondial a controlat partida, dominând la aproape toate capitolele. Serena Williams a reuşit şapte aşi, 25 de lovituri direct câştigătoare şi a avut un procentaj de 61% al punctelor câştigate cu primul serviciu. Americanca a stat ceva mai slab la greşelile neforţate, comiţând 28, spre deosebire de doar 13 ale adversarei. Partida s-a încheiat după o oră şi 18 minute.

În turul al treilea, Serena Williams o va întâlni pe chinezoaica Qiang Wang, favorita 27 a întrecerii. Meciul va avea loc vineri, la o oră care urmează să fie stabilită de către organizatori.

Serena are şapte titluri la Australian Open, ultimul fiind cucerit în 2017. Americanca are 23 de titluri de Mare Şlem câştigate în carieră, cu unul mai puţin faţă de Margaret Court, liderul absolut la acest capitol.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici