HOROSCOP 2 iulie: Zodiile care vor avea parte de împliniri şi stare bună

Ziua de marţi vine la pachet cu două evenimente astrale deosebit de importante: Luna Nouă din semnul Racului şi intrarea lui Marte în Leu. De pe urma celui dintâi au de câştigat mai ales zodiile de Apă (Rac, Scorpion, Peşti), care au parte de împliniri în plan personal, se bucură de un tonus bun şi de mare trecere în rândul admiratorilor. Cel de-al doilea produce efecte pozitive în vieţile semnelor de Foc (Berbec, Leu şi Săgetător), care, până în 18 august, au mai multă energie, chef să exploreze locuri noi şi timp să îşi satisfacă toate dorinţele.

4483 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP 2 iulie: Zodiile care vor avea parte de împliniri şi stare bună

HOROSCOP 1 iulie:

Berbec

Luna Nouă din casa familiei care se formează astăzi te-ar putea face mai atent(ă) la cei dragi din jurul tău. Ai vrea să cunoşti mai multe despre temerile şi dorinţele lor, eşti mai dispus(ă) să-i asculţi, te ocupi mai mult de chestiuni care ţin de casă şi viaţa de familie în generală. Este drept că un simplu eveniment astral ca acesta nu te poate face să-ţi schimbi cu totul interesele, dar cel puţin săptămâna aceasta, rudele apropiate vor escalada câteva poziţii în ierarhia ta de priorităţi. Îţi face foarte bine să petreci mai mult timp cu cei la care ţii.

Taur

Luna Nouă din casa comunicării prevesteşte o săptămână destul de ocupată la orizont. Pare că ai multe telefoane importante de dat, e-mail-uri de trimis, probabil trebuie să te întâlneşti cu diverse persoane, să porţi negocieri sau să iei cuvântul în şedinţe. Este cât se poate de evident că eşti tot pe fugă, încercând să atingi cât mai multe activităţi de pe lista de lucruri pe care trebuie să le rezolvi. Iar dacă te gândeşti că şi acasă ai parte de alte caractere puternice, care se manifestă şi ele după ce ajungi acasă, este de înţeles dacă eşti epuizat(ă) zilele astea.

Gemeni

Luna Nouă de astăzi se perfectează tocmai în casa banilor şi a bunurilor câştigate prin munca proprie, indiciu cum că ponturile despre cum ţi-ai putea suplimenta veniturile şi/ sau valorifica o parte din economii apar la tot pasul. Trebuie să fii atent(ă) să le observi la timp. De asemenea, este important să faci distincţia între persuasiune şi tentativa de a băga cu forţa ceva cuiva pe gât. S-ar putea să te duci în cea de-a doua direcţie fără să-ţi dai seama, deci caută să te ţii sub supraveghere şi să nu cazi în extreme. Ar fi păcat de progresul tău.

Rac

Luna Nouă de azi se desăvârşeşte tocmai în semnul naşterii tale, iar cu acest eveniment astral este asociat noilor începuturi, acum este un moment potrivit să te opreşti din a mai face ceva care nu este bun pentru tine şi să începi să corijezi un obicei nesănătos, fie el alimentar sau comportamental. Începe prin a schimba ceva, oricât de mic, la înfăţişarea ta. Indiferent dacă este vorba de un element nou de îmbrăcăminte în garderobă sau de o tunsoare nouă, cert este că-ţi va reoferi oricare din ele prospeţimea. Trebuie doar să ai grijă cu costurile la care se ridică.

Leu

Cu Luna Nouă ce se formează azi în casa subconştientului din horoscopul tău general, s-ar putea ca zilele acestea până şi cele mai neînsemnate gesturi ajung să-ţi activeze pragul de sensibilitate. Este evident că trebuie să stai mai mult cu tine însuţi(ăţi) şi să te dedici meditaţiei şi introspecţiei pentru că se readuc în actualitate temeri şi frustrări de care ai crezut că ai scăpat. Nu disimula, prefăcându-te că totul este-n regulă. Fii autentic(ă), fă ceea ce simţi şi nu-ţi cere scuze pentru cum eşti perioada aceasta. Eşti îndreptăţit(ă) să-ţi consumi aceste trăiri şi să le transformi în ceva bun.

Fecioară

Luna Nouă de azi se perfectează tocmai în casa vieţii sociale, indiciu cum că nivelul tău de popularitate ar putea creşte destul de mult săptămâna aceasta. Dar cum relaţia ta cu atenţia este una destul de complicată, s-ar putea să nu te simţi prea bine în pielea ta dacă toţi ochii sunt aţintiţi asupra ta. Sau poate că simţi chemarea de a te concentra pe viitorul tău, dar te trag înapoi temerile că ai putea da greş, că situaţia s-ar putea repeta într-o privinţă sau alta. Tot ceea ce rezultă de aici este că mai ai de lucrat cu tine.

Balanţă

Luna Nouă de astăzi deschide o perioadă de câteva zile în care poţi face mari progrese în direcţia obiectivului tău pe plan profesional. Ţi se oferă oportunităţi să te apropii de superiori, să preiei iniţiativa şi să-ţi demonstrezi valoarea, să arăţi că faci faţă presiunii şi că nu te prăbuşeşti dacă ţi se pun în cârcă responsabilităţi prea mari. Te ajută în acest sens şi abilităţile de comunicare şi socializare, care îţi sunt potenţate în această perioadă. Faptul că poţi lega uşor relaţii îţi conferă un atuu şi te ajută să aduci plus valoare prin conexiunile pe care le ai.

Scorpion

Luna Nouă de astăzi este foarte benefică acelora care pleacă astăzi sau cândva săptămâna aceasta în concediu. Cu cât mai departe de casă, cu atât mai bine, îţi transmite această lunaţie. Ai nevoie să-ţi reevaluezi unele viziuni asupra vieţii, să încerci un alt unghi de observaţie a lumii şi o vacanţă este cel mai bun prilej să testezi, să experimentezi şi să te laşi inspirat(ă) de alte mentalităţi şi culturi. Cei(le) care rămân acasă şi lucrează perioada aceasta pot să se facă remarcaţi(te) în timp record la birou. În felul acesta însă, şi teama de a nu greşi este mare.

Săgetător

Luna Nouă de astăzi aduce oportunităţi de suplimentare a veniturilor şi de valorificare a economiilor realizate împreună cu partenerul de viaţă şi/ sau afaceri. Acesta este un moment propice aşadar să negociaţi în care investiţie vă implicaţi financiar şi ce aport poate aduce fiecare la întreprinderile derulate în comun. S-ar putea, de asemenea, ca în perioada următoare să întreprinzi mai multe călătorii la mare distanţă de casă, atât de agrement, cât şi în interes profesional. Contactul cu persoane de alte naţionalităţi sau culturi îţi va prinde bine, cu atât mai mult dacă vrei să vii pe piaţă cu ceva original.

Capricorn

Luna Nouă de azi se desăvârşeşte tocmai în casa cuplului din horoscopul tău general, semn că săptămâna aceasta este una deosebit de norocoasă pentru nativii(ele) acestui semn care îţi caută jumătatea sau care urmăresc să-şi îmbogăţească portofoliul de clienţi cu adiţii valoroase, vor să intre într-o colaborare sau să pună la punct detaliile unui viitor parteneriat profesional. Indicat ar fi totuşi să nu aduci în discuţie capitolul financiar. Concentraţi-vă pe ceilalţi termeni ai unei eventuale asocieri pentru că cel economic poate aduce tensiuni între voi perioada aceasta. Vei vedea că dacă îl aduci în discuţie mai târziu, nu apar probleme.

Vărsător

Luna Nouă de astăzi se manifestă plenar tocmai în casa muncii şi a sănătăţii fizice din horoscopul tău general, semn că dacă vrei să schimbi abordarea la serviciu, în raport cu clienţii sau cu munca pe care o întreprinzi, ori dacă intenţionezi să faci nişte ajustări necesare în stilul tău de viaţă, astrele vor fi de partea ta. Orice schimbare te gândeşti să faci zilele acestea trebuie să o concepi în aşa fel încât să o poţi susţine vreme îndelungată. În caz contrar, se dovedeşte nesustenabilă şi nu vei realiza mare lucru de pe urma ei. Ai răbdare cu tine.

Peşti

Luna Nouă de azi marchează un nou început pe plan familial pentru unii(ele) nativi(e) ai(le) acestui semn. Pot primi vestea fericită că aşteaptă un copil sau cei pe care îi au deja intră într-o nouă etapă a vieţii pentru care sunteţi cu toţii entuziasmaţi. În cazul altor Peşti, poate fi vorba despre o poveste de dragoste care se înfiripă săptămâna aceasta şi care le redă speranţa împlinirii la nivel sentimental. Unde mai pui că se bucură şi de randament la serviciu, în ciuda temperaturilor de afară şi a atmosferei generalizate de vacanţă. Într-un cuvânt, le merge bine pe toate planurile.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici