HOROSCOP 26 iulie 2019: Astrologul Anca Martin îţi spune ce zodii fac progrese pe plan profesional sau personal

Luna din Taur formează astăzi un aspect tensionat de careu cu Marte din Leu, ceea ce le poate aduce zodiilor Fixe (Taur, Leu, Scorpion, Vărsător) provocări pe plan financiar, sentimental şi profesional. Aceeaşi Lună mai aderă la o configuraţie armonioasă de trigon cu Saturn şi Pluto retrograde din Capricorn, semn că semnele de Pământ (Taur, Fecioară şi Capricorn) înregistrează astăzi mici progrese pe plan profesional sau personal.

4242 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP 26 iulie 2019: Astrologul Anca Martin îţi spune ce zodii fac progrese pe plan profesional sau personal

HOROSCOP 26 iulie 2019: Astrologul Anca Martin îţi spune ce zodii fac progrese pe plan profesional sau personal

Berbec

Ziua vine la pachet atât cu oportunităţi financiare, cât şi cu posibile cheltuieli. Dacă cele dintâi au o limită, în sensul că s-ar putea să nu fie substanţiale, pe cele din a doua categorie le-ai putea evita, în cea mai mare parte a lor. Acest lucru se datorează faptului că nu implică plăţi obligatorii, ci pe unele ocazionate de dorinţa de a-ţi satisface ţie sau celor dragi unele dorinţe. Nu-i nimic rău în a-ţi sau a le face uneori câte un cadou, dar dacă bugetul nu-ţi permite, mai aşteaptă puţin până găseşti oferta cea mai potrivită. Trebuie să ai răbdare.

Taur

Întâmpini această zi cu bună dispoziţie şi o atitudine pozitivă, dar s-ar putea ca ea să nu fie suficientă atunci când vine vorba să interacţionezi cu membrii familiei, mai ales dacă treceţi printr-o perioadă mai delicată. În acel context, ai nevoie de răbdare, diplomaţie şi disponibilitatea de a ajunge la un compromis, mai ales dacă trebuie să luaţi unele decizii într-o situaţie care vă priveşte pe toţi. De asemenea, caută să nu te laşi prea mult afectat(ă) de eventuala stare de tensiune pe care ai putea-o experimenta acasă. În definitiv, depinde doar de tine dacă o iei personal sau nu.

Gemeni

S-ar putea ca veştile bune să nu facă apanajul zilei de astăzi. La fel de posibil este să circule unele zvonuri despre tine care nu sunt neapărat adevărate. Sau poate preferi tu să nu ceri lămuriri în legătură cu o situaţia confuză, pe sistemul că ceea ce nu cunoşti, nu te afectează. Oricare ar fi scenariul, trebuie să ştii că eşti mai puternic(ă) decât crezi. Te poţi remonta rapid dacă te izbeşte adevărul sau realitatea, deci nu-ţi fie frică să înfrunţi necunoscutul. Până la urmă, dacă prelungeşti această stare, nu faci decât să întârzii un moment care oricum va veni.

Rac

S-ar putea ca astăzi să constaţi că, pentru a pune bazele sau a dezvolta un proiect, ai nevoie să faci unele investiţii pe care nu ţi le permiţi momentan. Astrele te susţin însă şi-ţi trimit în cale fie persoane interesate să îţi susţină financiar visurile, fie oameni cu care ţi-ai putea uni forţele şi economiile. De asemenea, dacă eşti pe cale de a glisa capital într-un proiect comun în care nu ai tu ultimul cuvânt, poate ar fi cazul să mai ai puţină răbdare. S-ar putea să nu fi luat în calcul toate riscurile, expunându-te lor fără să le cunoşti.

Leu

Cu toate că nu eşti deloc de acord cu unele decizii luate de management-ul companiei în cadrul căreia activezi sau ai poate ceva de împărţit cu unul dintre superiori, cât priveşte părticica ta, îţi vezi de treabă, livrezi rezultate bune şi încerci să te ridici la standardele cele mai ridicate. Planează însă sentimentul că nu eşti pe deplin împlinit(ă) cu job-ul tău, că nu te regăseşti poate în ultimele strategii adoptate la nivel înalt. Încearcă să nu te plafonezi şi bucură-te de acele aspecte ale muncii tale care te entuziasmează şi care îţi aduc satisfacţii profesionale pe care le doreşti.

Fecioară

Ceva din felul în care merg sau nu merg, mai bine spus, anumite lucruri astăzi îţi reactivează unele temeri sau frustrări din trecut. Cu cât înţelegi mai repede că unele lucruri nu pot fi controlate pe de-a-ntregul, cu atât reuşeşti mai din timp să stopezi aceste gânduri şi să mergi mai departe. Pe de altă parte, poţi opta şi pentru susţinerea familiei. Ea te poate sprijini să grăbeşti acest proces, punându-te faţă în faţă cu realitate atunci când faci din ţânţar armăsar sau rişti să-ţi faci speranţe deşarte. Apelează mai des la sfaturile lor: nu sunt complet obiective, dar te-ajută.

Balanţă

Dintr-un motiv sau altul, nu te încumeţi prea uşor să te arunci în necunoscut. Ţi-este mai confortabil să persişti într-o situaţie pe care o cunoşti deja, dar care este departe de ceea ce ţi-ai dori, decât să încerci ceva nou, să te desprinzi de ceea ce-ţi este familiar. Dacă-ţi doreşti însă ca lucrurile să evolueze în mai bine, trebuie să fii dispus(ă) să-ţi asumi unele riscuri. În caz contrar, s-ar putea să pierzi unele oportunităţi serioase de evoluţie, care te-ar fi adus mai aproape de obiectivele tale cele mai importante. Îmbărbătează-te, suflecă-ţi mânecile şi avântă-te în ceva cu totul nou.

Scorpion

Cu toate că balanţa forţelor tinde să se dezechilibreze uneori, acest lucru nu înseamnă că tu şi partenerul şi partenerul de viaţă şi/ sau afaceri nu vă înţelegeţi bine. Dar acest lucru s-ar putea să se datoreze faptului că unul este mai dispus decât celălalt să lase de la el ca lucrurile să meargă bine şi să nu se işte conflicte. Pe termen lung însă, o astfel de politică relaţională nu vă va duce însă prea departe. Trebuie ca fiecare să lase de la el într-o măsură confortabilă pentru a nu apărea regrete mai încolo la cel care cedează mereu.

Săgetător

Conform astrelor, nu te aşteaptă o zi prea uşoară la muncă astăzi. Primeşti poate sarcini de serviciu care te solicită destul de mult, care implică să aplici tehnici care nu-ţi sunt familiare ori care nu figurează în fişa postului tău. Sau poate vin la pachet cu termene-limită greu de respectat şi aşteptări pe care ţi-e teamă că nu le poţi satisface. În final, le vei duce însă pe toate la bun sfârşit şi pe deasupra, eforturile tale vor fi răsplătite pe măsură. Caută aşadar să dai dovadă de seriozitate şi să ai ceva mai multă încredere în aptitudinile tale profesionale.

Capricorn

Astrele se aliniază astăzi în aşa manieră încât îţi potenţează şarmul şi carisma într-un mod vizibil pentru toată lumea. S-ar putea aşadar să te bucuri de mai multă atenţie din partea admiratorilor(oarelor) şi ca popularitatea ta să crească în plan social. Dacă eşti implicat(ă) într-o relaţie consacrată sau vă luptaţi cu nesiguranţele unui proaspăt cuplu, s-ar putea ca temerile să-l curprindă pe partener şi să reacţionezi nu tocmai plăcut la faptul că ţi se fac ochi dulci. Ba mai mult, s-ar putea ca tu nici să nu observi aceste manifestări, dar de ochiul cel agil al celui drag nu trec.

Vărsător

Pe plan sentimental, se conturează astăzi unele tensiuni cu partenerul. Pare că vă e greu să cădeţi de acord cu privire la unele chestiuni domestice sau locative, ceea ce face să planeze o atmosferă destul de încărcată în familie. Dacă nu luaţi atitudine rapid, s-ar putea ca spiritele să se încingă atât de tare încât cu greu mai puteţi pune capăt conflictului înainte să izbucnească de-a binelea. În cele din urmă însă, se aşterne, într-un fel sau altul, liniştea. Sunteţi suficient de maturi şi vă cunoaşteţi prea bine pentru a lăsa lucrurile să scape de sub control. Căutaţi un compromis.

Peşti

În cazul în care urmează te întâlneşti cu co-echiperii din cadrul unui proiect comun în care sunteţi implicaţi, caută să nu conduci prea mult discuţia în direcţia modalităţii prin care veţi ajunge la obiectivele pe care vi le-aţi propus. Concentrează-te mai mult pe conturarea lor, posibilele lor rezultate, cum credeţi că ar influenţa situaţia prezentă. Dacă vă axaţi prea mult pe strategii astăzi, riscă să se nască discuţii în contradictoriu. Cu toţii aveţi idei bune, doar că nu reuşiţi să vedeţi unde anume se intersectează şi de unde se separă. Aşteptaţi un moment mai bun pentru a vă compara notiţele.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici