HOROSCOP 3 iulie: Zodiile care vor fi carismatice, populare şi mai îndrăgostite ca niciodată până în 28 iulie

Venus poposeşte astăzi în semnul Racului, indiciu cum că zodiile de Apă (Rac, Scorpion şi Peşti) sunt mai carismatice, populare şi mai îndrăgostite ca niciodată până în 28 iulie.

3052 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP 3 iulie: Zodiile care vor fi carismatice, populare şi mai îndrăgostite ca niciodată până în 28 iulie

HOROSCOP 1 iulie:

Berbec

Venus poposeşte astăzi în casa familiei din horoscopul tău general, motiv pentru care atmosfera de acasă ar putea deveni mai armonioasă, cu atât mai mult dacă au existat tensiuni în ultima vreme. Aşadar, în perioada următoare te înţelegi mai bine cu rudele apropiate, iar diferenţele de mentalitate între generaţii nu se mai simt chiar atât de puternic. Acum este un moment pun să impuneţi obiceiuri sănătoase de familie care să vă ajute să vă apropiaţi unul de celălalt şi să evitaţi conflictele pe viitor. Trebuie practicată mai des răbdarea dacă vă doriţi un climat domestic în care să evoluaţi frumos.

Taur

Cu Venus în casa comunicării din horoscopul tău general, abilităţile tale de comunicare şi socializare sunt mult potenţate în săptămânile care urmează. Te exprimi uşor pe limba tuturor, reuşeşti să te faci plăcut(ă) fără prea mari probleme, dispui de tactul şi diplomaţia necesare pentru a naviga uşor orice situaţie sensibilă. Aşadar, se poate spune că ai la dispoziţie o serie de atuu-uri pe plan social, iar ele te ajută să laşi o impresie bună şi să o cultivi fără eforturi. Se anunţă, de asemenea, o perioadă bună pentru întâlniri în vederea negocierii unui contract sau a unei colaborări foarte importante.

Gemeni

Intrarea Micii Benefice în casa banilor şi a bunurilor din horoscopul tău general poate aduce oportunităţi financiare demne de luat în seamă în săptămânile care urmează. Fie că te ajută să-ţi rotunjeşti veniturile sau să faci investiţii inteligente, cert este că profiturile nu se vor lăsa multă vreme aşteptate. Ideal ar fi totuşi să nu te expui la prea multe riscuri. Cu toate că şansele de câştig ar putea fi mai mici, este important să ai o garanţie cât de mică. Se prefigurează, de asemenea, o perioadă bună din punct de vedere economic pentru nativii(ele) care activează în domenii artistice.

Rac

Cu Venus în semnul naşterii tale, şarmul şi carisma ta se fac remarcate în orice mediu activezi în următoarele câteva săptămâni. Faptul că ştii să asculţi şi ai încredere în ce-ţi spune intuiţia cu privire la acele momente când trebuie să citeşti printre rânduri te ajută să stabileşti conexiuni foarte repede chiar şi atunci când iei contactul cu noi grupuri de persoane. Ceva din felul tău de a fi atrage ca un magnet, motiv pentru care s-ar putea să se anime nu doar planul social, ci şi cel sentimental. Dacă eşti pregătit(ă) pentru o relaţie, vei avea de unde alege.

Leu

Intrarea lui Venus în casa trecutului şi a subconştientului din horoscopul tău general poate avea efecte dintre cele mai diverse. În cazul unor nativi(e), poate fi vorba despre întoarcerea în peisajul actual a unei persoane dragi din trecut cu care nu ai avut parte de un closure adevărat. Tentaţia ar putea fi să reînchegaţi legăturile, dar gândeşte-te bine dacă este o idee înţeleaptă. Cât îi priveşte pe alţii(ele), este posibil ca vara să le aducă aminte de o relaţie încheiată de curând sau cândva în preajma acestor luni calde. Aşadar, ai putea fi ceva mai melancolic(ă) şi nostalgic(ă) perioada aceasta.

Fecioară

Venus ajunge astăzi în casa planurilor de viitor, a proiectelor de grup şi a vieţii sociale din horoscopul tău general, fapt pentru care ariile tale de interes actual ar trebui să vizeze cumva aceste aspecte. Prin acest tranzit, ai putea intra în contact cu oameni care îţi împărtăşesc valorile şi principiile, care sunt poate interesaţi să ţi se alăture în ceea ce vrei să întreprinzi sau caută să te susţină prin mentorat sau sponsorizări. Se creează aşadar contextul potrivit să vii cu o iniţiativă antreprenorială sau să pui bazele unui proiect comunitar. O astfel de activitate ţi-ar aduce multe satisfacţii.

Balanţă

Cu Venus în casa carierei din horoscopul tău general, vei primi multe oportunităţi de afirmare în plan profesional. Se întrevăd, de asemenea, contexte în care te poţi apropia de superiori sau atragi în mod pozitiv atenţia unor persoane sus-puse care îţi apreciază valoarea. Aşadar, poţi face progrese mari în direcţia obiectivelor tale în carieră, mai ales dacă ştii cu exactitate unde vrei să ajungi. Foloseşte-te de orice şansă de a ieşi la rampă şi demonstrează că poţi mai mult decât s-a crezut despre tine iniţial. În felul acesta, apuci pe o curbă ascendentă care te va duce pe culmile succesului.

Scorpion

Intrarea lui Venus în casa călătoriilor îndepărtate, a studiilor înalte şi a filozofiei de viaţă vine să complimenteze orice planuri de vacanţă pe care ţi le-ai făcut luna aceasta. Cu atât mai favorizate sunt cele care implică să explorezi locuri noi, cu alte mentalităţi, la sute sau mii de kilometri de acasă. S-ar putea ca acolo să înveţi multe lucruri noi despre tine şi cei din jurul tău, întorcându-te cu o viziune proaspătă asupra vieţii. În cazul în care nu urmăreşti să pleci din ţară vara aceasta, dar meditezi la ideea unui retreat sau pelerinaj, dă bătaie acestui plan imediat.

Săgetător

Venus ajunge în casa banilor şi a bunurilor deţinute şi/ sau câştigate cu partenerul de viaţă şi/ sau afaceri, indiciu cum că următoarele săptămâni pot aduce oportunităţi de a vă înmulţi resursele comune sau de a le investi în ceva profitabil. Prin tranzitul ei, această planetă ajută cuplurile aflate într-un impas să se regăsească şi să-şi consolideze legătura. Aveţi nevoie să vă reacordaţi la aceeaşi frecvenţă şi să scăpaţi de unele obiceiuri care vă afectau relaţia. Aveţi mai multe încredere unul în celălalt, fiţi sinceri şi daţi dovadă de autenticitate. În felul acesta, veţi ajunge departe şi veţi evolua împreună.

Capricorn

Cu Venus, planeta iubirii, în casa cuplului, te aşteaptă câteva săptămâni în care partenerul de viaţă ar trebui să fie prioritatea ta principală. Pentru unii(ele) dintre voi, a venit concediul, prilej numai bun să evadaţi din oraş doar voi doi pentru câteva zile, asta în cazul în care nu aveţi deja planuri să plecaţi undeva împreună şi să vă rupeţi puţin de jungla urbană. Dacă eşti single şi ţi-ai dori să începi o relaţie, s-ar putea ca tranzitul lui Venus să-ţi aducă în cale o persoană specială. Găseşte-ţi curajul de a o aborda în cazul în care vezi că ezită.

Vărsător

Cu Venus în casa muncii, te bucuri de armonie şi un program mai lejer la serviciu în următoarele câteva săptămâni. Dacă ai trecut prin nişte probleme de sănătate de curând, s-ar putea ca tranzitul acestei planete să te ajute să înregistrezi îmbunătăţiri vizibile. În cazul în care eşti în concediu şi încerci să te menţii în formă, ai grijă cu dozajul. S-ar putea să depăşeşti porţiile tale obişnuite şi să constaţi la finele vacanţei că ţi s-a cam rotunjit silueta. Merită totuşi să te bucuri de fiecare moment liber avut la dispoziţie, deci nu te presa exagerat cu limitări extreme.

Peşti

Ingresul lui Venus în casa hobby-urilor, a iubirii şi a copiilor promite o lună iulie de pomină în ceea ce priveşte aceste aspecte. Ai în sfârşit mai mult timp de petrecut cu partenerul şi cu cei mici, iar toate preocupările personale amânate până acum te aşteaptă să le dedici tot interesul tău. Acest tranzit favorizează şi plecările în concediu, semn că dacă ţi l-ai programat în perioada aceasta, astrele vor avea grijă să profiţi de el din plin. Unde mai pui că te bucuri de un tonus mental şi fizic excelent care te ajută să te ţii de toate planurile.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici