HOROSCOP 8 iulie 2019: Zodiile care ar putea experimenta tensiuni în familie

Săptămâna se deschide cu debutul retrogradării lui Mercur prin semnul Leului, tranzit la care sunt sensibile cu precădere zodiile Fixe (Taur, Leu, Scorpion şi Vărsător). Acestea ar putea experimenta tensiuni în familie, la locul de muncă sau în raport cu partenerul până pe 19 iulie, când revine în Rac şi vizează semnele Cardinale (Berbec, Rac, Balanţă şi Capricorn).

3536 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP 8 iulie 2019: Zodiile care ar putea experimenta tensiuni în familie

HOROSCOP 8 iulie 2019: Zodiile care ar putea experimenta tensiuni în familie

Berbec

Mercur îşi începe astăzi tranzitul în sens aparent invers prin casa iubirii şi a copiilor din horoscopul tău general, ceea ce indică faptul că ai putea experimenta dificultăţi de a te înţelege cu persoana iubită şi copiii în următoarea perioadă. Caută aşadar să reevaluezi modul în care te raportezi la ei, mai ales dacă au mai existat neînţelegeri în trecut, iar această retrogradare nu face decât să reactiveze anumite puncte sensibile din relaţia voastră. Dacă eşti single şi aştepţi momentul potrivit să-i împărtăşeşti cuiva special felul în care te face să te simţi, poate ar fi cazul să mai aştepţi.

Taur

Cu Mercur retrograd în casa familiei pentru următoarele săptămâni, este de aşteptat ca relaţia cu rudele apropiate, mai ales cele din familia de origine, să aibă de suferit într-o proporţie sau alta. Acest lucru se datorează diferenţelor de mentalitate dintre voi, poate chiar prăpastiei dintre generaţii, semn că trebuie să mai lucrezi la modul în care înţelegi să o gestionezi. S-ar putea să laşi de prea multe ori orgoliul să primeze în detrimentul toleranţei şi a bunei înţelegeri, ceea ce duce adeseori la tensiuni între tine şi ai tăi. N-ar strica să încerci să te sustragi acestei tendinţe pe viitor.

Gemeni

De azi începând, Mercur se mişcă dindărăt prin casa comunicării şi a drumurilor pe distanţe scurte din horoscopul tău general, ceea ce indică faptul că ar trebui să te bazezi mai puţin pe abilităţile-ţi legendare de orator şi mai mult pe o pregătire temeinică a discursului pe care intenţionezi să-l livrezi în situaţii personale sau profesionale de maximă importanţă. O prea mare încredere în abilitatea ta de a te mula pe cojuncturi şi de a te adapta instant la ele te-ar putea face pasibil(ă) de surprize, iar de data aceasta, s-ar putea ca ele să nu fie cele mai plăcute.

Rac

Mercur se plimbă de-a-ndoaselea de azi încolo prin casa banilor şi a bunurilor câştigate prin munca proprie, deci aşteaptă-te ca, în următoarele câteva săptămâni, să stai ceva mai prost la capitolul financiar. Pe acest fundal, s-ar putea rări oportunităţile de suplimentare a veniturilor şi/ sau de înmulţire a economiilor pe care le-ai realizat până acum. Iar dacă se ivesc oportunităţi de câştig, s-ar putea ca multe dintre ele să implice riscuri mascate în avantaje. Fii aşadar cu ochii-n patru şi nu te lăsa prea uşor păcălit(ă) de poleiala şanselor de câştig uşor, care nu implică prea multă muncă sau profesionalism.

Leu

De astăzi începând, retrogradarea lui Mercur atrage atenţia asupra modului în care te prezinţi în societate. Este drept că eşti demn(ă) de toată admiraţia pe atât de multe planuri, dar s-ar putea să te aştepţi ostentativ la osanale din partea celorlalţi, ba chiar să reacţionezi agitat atunci când nu le primeşti. În felul acesta, s-ar putea să fii catalogat(ă) într-un mod care nu-ţi face cinste şi nu este conform cu imaginea pe care o ai tu despre propria persoană. Caută să-ţi urmăreşti mai îndeaproape gesturile necontrolate şi ţine-le sub control atunci când îţi pare câtuşi de puţin că sar pârleazul.

Fecioară

Mercur retrogradează, de azi încolo, prin casa subconştientului din horoscopul tău general. Nevoia inconştientă de confirmare şi validare s-ar putea face simţită şi în cazul tău, dar spre deosebire de Lei, care s-ar putea să o depisteze mai uşor, tu ai putea avea nevoie de mai mult timp cu tine însuţi(ăţi) pentru a depista sursa acestei dorinţe mistuitoare pentru atenţie şi apreciere din partea celor din jur. De regulă, nu ai crede că te mână astfel de forţe, dar acest tranzit vine să-ţi demonstreze că eşti mai dependent(ă) decât credeai de feedback-ul pe care-l primeşti de la cei din jur.

Balanţă

Tranzitul retrograd al lui Mercur prin casa planurilor de viitor, a proiectelor de grup şi a vieţii sociale indică un timp în care aceste teme ar merita mai mult timp de reflecţie din partea ta. S-ar putea să constaţi, în perioada următoare, că nu te mai identifici cu anumite persoane din grupul tău de prieteni, că visurile şi idealurile voastre nu se mai suprapun şi a venit momentul să luaţi distanţă unii faţă de ceilalţi. De aceeaşi senzaţie poţi avea parte şi în raport cu anumite acţiuni în care eşti implicat(ă) sau strategii pe termen lung care te animau odată.

Scorpion

Retrogradarea lui Mercur prin casa carierei din horoscopul tău general, eveniment care debutează astăzi şi durează vreo câteva săptămâni, ar putea coincide, în unele cazuri, cu debutul unor tensiuni între tine şi superiori sau cu încolţirea ideii că poate a venit momentul să schimbi niţel traiectoria profesională. Înainte de a-ţi vărsa năduful în faţa şefilor sau a lua o decizie definitivă în ceea ce priveşte viitorul tău în compania sau domeniul de activitate în care activezi momentan, lasă să treacă perioada de retrogradare a acestei planete. În anumite cazuri, acest tranzit aduce decizii înţelepte, dar în altele, ele necesită şlefuire.

Săgetător

Mercur retrogradează, de azi începând, prin casa filozofiei de viaţă din horoscopul tău general, motiv pentru care s-ar putea ca, pe parcursul acestui tranzit, să-ţi încolţească în minte îndoiala în privinţa anumitor principii şi valori după care te ghidai în trecut. Între timp, ai trecut printr-o serie de evenimente care te-au învăţat că viaţa este mai degrabă un spectru de nuanţe gri decât negru şi alb, iar arareori poţi emite judecăţi de valoare fără să te temi că, în final, ţi se demonstrează contrariul. Mare atenţie şi la planurile de călătorie pe distanţe lungi. Acestea ar putea suferi unele modificări.

Capricorn

Cu Mercur retrograd în casa banilor şi a bunurilor deţinute şi/ sau câştigate în asociere cu partenerul de viaţă şi/ sau afaceri, s-ar putea ca următoarea perioadă să fie presărată cu tensiuni pe această temă în raport cu terţele persoane alături de care îţi câştigi traiul. În anumite cazuri, poate fi vorba despre reconfigurarea unor colaborări sau a relaţiei cu anumiţi clienţi ale căror aşteptări financiare s-au schimbat cândva între timp. Schimbarea nu este în esenţă rea, nici măcar pe aceste planuri, dar orice decizie comună care produce efecte în plan personal trebuie discutată temeinic înainte cu toţi cei implicaţi.

Vărsător

Mercur începe să retrogradeze astăzi prin casa cuplului, a parteneriatelor de afaceri, a clienţilor şi colaboratorilor din horoscopul tău general, fapt pentru care s-ar putea ca atitudinea ta pe plan relaţional să necesite unele ajustări în perioada următoare. În goana după binele comun, nu-i mai pui într-atât de mult în evidenţă pe cei de lângă tine, pare că le apreciezi mai puţin aportul, iar această lipsă de feedback şi confirmare din partea ta creează poate unele tensiuni între voi. Trebuie să-ţi reaminteşti uneori că trebuie să acorzi mai multă atenţie nevoilor şi dorinţelor celor de acasă şi cu care lucrezi.

Peşti

Mercur începe astăzi să se mişte în sens aparent invers prin casa muncii şi a sănătăţii fizice din horoscopul tău general. Nativii(el) acestui semn care se ştiu că ar fi putut moşteni o afecţiune cardiovasculară ar trebui să se supună unei baterii complete de teste în următoarea perioadă. Temperaturile de afară nu se împacă bine cu stresul şi o inimă mai sensibilă, iar riscul de a depista o eventuală problemă de sănătate în momentul în care ea şi-a făcut debutul este destul de mare. La serviciu, randamentul tău ar putea avea de suferit într-o anumite proporţie, deci bazează-te pe voinţă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici