Expoziţia Filatelică Mondială EFIRO 2024

Expoziţia Filatelică Mondială EFIRO 2024

Între 16 şi 19 aprilie 2024, la Bucureşti, are loc la Biblioteca Naţională a României un eveniment de talie mondială: Expoziţia Filatelică Mondială EFIRO 2024. Evenimentul continuă o tradiţie începută în 1932, sub patronajul Regelui Carol al II-lea.

Expoziţia, ajunsă la cea de-a şasea ediţie, se va deschide în mod oficial pe 16 aprilie, la ora 12:30, promovând istoria şi cultura României la nivel mondial, prin intermediul filateliei. Au confirmat participarea peste 600 de expozanţi străini, peste 20 de administraţii poştale şi 120 de oficiali din străinătate, juraţi, experţi şi comisari naţionali.

Evenimentul se va desfăşura pe o suprafaţă de peste 2000 de metri pătraţi şi marchează aniversări importante pentru România şi comunitatea internaţională. Se celebrează 150 de ani de la înfiinţarea Uniunii Poştale Universale, la care România este unul dintre membrii fondatori, 165 de ani de la Unirea Principatelor Române, 160 de ani de la înfiinţarea Camerelor de Comerţ şi Industrie şi 145 de ani de activitate consulară.

 

Comunicat furnizat si asumat de Expoziţia Filatelică Mondială EFIRO

Citeşte comunicatul în întregime la adresa http://www.comunicate.mediafax.biz/Pages/Public/Comunicate.aspx?comunicatId=19342

Versiunea: mobil  |  completa

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici