Agenţia Europeană a Medicamentului nu recomandă o amânare a celei de-a doua doze de vaccin Pfizer

673 afișări
Imaginea articolului Agenţia Europeană a Medicamentului nu recomandă o amânare a celei de-a doua doze de vaccin Pfizer

Agenţia Europeană a Medicamentului nu recomandă o amânare a celei de-a doua doze de vaccin Pfizer la mai mult de trei săptămâni după prima doză.

Mai multe state din Europa au luat în calcul amânarea rapelului, pentru a imuniza cât mai mulţi oameni, chiar şi parţial. Criza de vaccin se adânceşte, la Paris şi în regiunea pariziană, din 2 februarie, tot vaccinul primit va fi folosit doar pentru a fi administrată a doua doză de vaccin. 

CITEŞTE AICI: Germania nu recomandă vaccinul AstraZeneca persoanelor peste 65 de ani

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici