Alis Grasu a spus cu ce frecvenţă sunt dezinfectate ambulanţele din Capitală

  • Managerul Serviciului de Ambulanţă Bucureşti Ilfov, Alis Grasu: Indiferent de cazurile la care au intervenit, ambulanţele sunt dezinfectate o dată la 12 ore.
  • Dacă se pune problema unui caz de coronavirus, vehiculul se dezinfectează imediat,
547 afișări
Imaginea articolului Alis Grasu a spus cu ce frecvenţă sunt dezinfectate ambulanţele din Capitală

Alis Grasu a spus cu ce frecvenţă sunt dezinfectate ambulanţele din Capitală

„Am achiziţionat viziere, echipamente de protecţie cu mănuşi cu lungimea de peste 30 de cm. S-a creat o procedură la nivelul serviciului de ambulanţă. În plus se foloseşte o metodă foarte eficienţă de dezinfecţia prin nebulizare, toate ambulanţele indiferent la cazurile s-au intervenit sunt dezinfectate o dată la 12 ore, iar dacă se pune problema unui caz de coronavirus se dezinfectează imediat, după ce se scapă e echipamentul de protecţie folosit în gestionarea bolnavului. Pentru orice caz identificat e anunţat medicul. Sunt foarte multe persoane car esună să ceară informaţii. De azi s-a introdus un Tel Verde, probabil că vor suna persoane începând de azi la acest telefon. Toate persoanele care sună şi spun că vin dintr-o zonă de risc, li se iau toate datele şi izolarea voluntară se face la domiciliu. Vorbim de acele persoane care provin din zone de risc”, a spus Alis Grasu, la Comandamentul organizat, joi de Primăria Bucureşti.

Alis Grasu a mai spus că vor fi luate toate măsurile pentru a proteja personalul medical al Serviciului de Ambulanţă.

„Nu avem probleme în acest moment în ceea ce priveşte reticenţe la astfel de cazuri. Toată lumea a înţeles şi se comportă firesc. Stocurile de protecţie şi dezinfectaţi sperăm să ne ajungă până vor fi făcute achiziţiile de Ministerul Sănătăţii”, a adăugat Grasu, în acest context.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici