Bancul despre coronavirus, postat de Tăriceanu pe Facebook: Cu asta am trecut şi prin comunism

  • Călin Popescu-Tăriceanu a postat, vineri, pe Facebook un banc despre coronavirus.
  • Preşedintele ALDE afirmă că singura soluţie pentru a trece de coronavirus este simţul umorului.
  • În postarea sa, Tăriceanu compară coronavirusul cu perioada comunistă.
7803 afișări
Imaginea articolului Bancul despre coronavirus, postat de Tăriceanu pe Facebook: Cu asta am trecut şi prin comunism

Tăriceanu face haz pe tema COVID-19

După ce a cerut anularea alegerilor locale din cauza coronavirusului, liderul ALDE, Călin Popescu-Tăriceanu, postează un banc despre virusul care a băgat spaima în oameni.

În postarea sa, Tăriceanu compară coronavirusul cu perioada comunistă şi face apel la simţul umorului.

„Cam asta pare a fi singura soluţie: simţul umorului! Cu asta am trecut prin comunism, cu asta scăpăm şi de coronavirus! Doar nu vă imaginaţi că o să ne ajute guvernul Orban – Cîţu – Iohannis, care o fi el!", este descrierea care însoţeşte bancul postat de liderul ALDE pe Facebook.

În România au fost confirmate nouă cazuri de coronavirus.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici