Bilanţul epidemiei de coronavirus a ajuns la 30.223 de morţi în Franţa

  • Bilanţul epidemic a ajuns la 30.223 de morţi în Franţa
  • În ultimele 24 de ore au fost raportate 924 de cazuri noi de Covid-19 şi 14 decese
  • Până acum, în Franţa s-au înregistrat în total 220.352 de cazuri de coronavirus
701 afișări
Imaginea articolului Bilanţul epidemiei de coronavirus a ajuns la 30.223 de morţi în Franţa

Sursa foto: profimedia

Bilanţul epidemiei de coronavirus a ajuns la 30.223 de morţi pe teritoriul Franţei, au anunţat marţi seară autorităţile medicale de la Paris, raportând peste 900 de noi cazuri Covid-19 în ultimele 24 de ore, potrivit cotidianului Le Figaro şi agenţiei Reuters.

În ultimele 24 de ore, 14 persoane spitalizate au murit din cauza infectării cu noul coronavirus.

De asemenea, în ultimele 24 de ore au fost raportate 924 de cazuri noi de infectare cu noul coronavirus.

În prezent, în Franţa sunt spitalizate 5.551 de persoane care au Covid-19, iar 385 sunt la reanimare, potrivit datelor transmise de Direcţia Generală de Sănătate de la Paris.

Până acum, în Franţa s-au înregistrat 220.352 de cazuri de coronavirus, potrivit datelor centralizate de Universitatea Johns Hopkins (SUA).

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici