Cazurile de infectare cu noul coronavirus în New York au crescut la 21. Bilanţul în SUA a ajuns la 76

  • În prezent sunt 21 de cazuri de infectare cu noul coronavirus confirmate în New York.
  • Bilanţul total în SUA este de 76, a anunţat, sâmbătă după-amiază guvernatorul Andrew Cuomo, într-o conferinţă de presă, potrivit CNN.
302 afișări
Imaginea articolului Cazurile de infectare cu noul coronavirus în New York au crescut la 21. Bilanţul în SUA a ajuns la 76

Sursa: Profimedia Images

Mai jos este situaţia în toata zona:

New York City – 11

Comitatul Westchester – 57

Comitatul Rockland – 2

Comitatul Nassau – 4

Comitatul Saratoga – 2

Numărul infecţiilor cu noul coronavirus a depăşit 100.000 la nivel mondial, înregistrându-se 3.408 decese, conform celui mai nou bilanţ, iar Organizaţia Mondială a Sănătăţii (OMS) a cerut aplicarea unor măsuri stricte, apreciind că epidemia poate fi oprită, informează site-ul Axios.com.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici