CNSU permite fotbalul doar pentru vaccinaţi în localităţile cu incidenţă de peste 6 la mie

  • Numărul suporterilor pe stadioane ar urma să crească în localităţile unde rata de infectare este mai mare de 6 la mie, potrivit deciziei CNSU, însă nu mai sunt admise testele.
  • Prin decizia fără precedent a CNSU, doar vaccinaţii sau cei trecuţi prin boală au voie pe stadioane.
332 afișări
Imaginea articolului CNSU permite fotbalul doar pentru vaccinaţi în localităţile cu incidenţă de peste 6 la mie

CNSU permite fotbalul doar pentru vaccinaţi în localităţile cu incidenţă de peste 6 la mie

Potrivit deciziei CNSU, în localităţile unde rata de infectare este mai mare de 6/1000 de locuitori în ultimele 14 zile, desfăşurarea competiţiilor sportive organizate în spaţii închise sau deschise poate fi realizată, doar în intervalul orar 5.00 - 24.00 cu participarea spectatorilor până la 50% din capacitatea maximă a spaţiului.

În aceste localităţi, accesul este permis dacă toţi participanţii sunt persoane vaccinate împotriva virusului SARS-CoV-2 şi pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare sau persoane care se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi şi a 180-a zi ulterioară confirmării infectării cu SARS-CoV-2.

Suporterii trebuie să poarte mască de protecţie şi să păstreze o distanţă de minimum 1 metru între spectatori.

În vechea hotărâre, în localităţile unde incidenta ajungea la 3 cazuri la mia de locuitori, suporterii aveau voie pe stadioane doar în limita a 30% din capacitate, dar pe lângă cei care erau vaccinaţi sau trecuţi prin boală, puteau intra şi persoanele care prezentau un test rapid antigen sau un test PCR negativ.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
cnsu,
stadion,
vaccinat

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici