Coronavirus în lume LIVE UPDATE 17 mai: Aproape 32.000 de morţi în Italia / Veşti bune din Spania / China recunoaşte că a distrus probe de coronavirus

  • Genetician: Cel mai probabil va fi nevoie de mai multe vaccinuri pentru a combate noul coronavirus
  • China este vulnerabilă în faţa unui nou val de coronavirus din cauza lipsei imunizării de grup
  • China recunoaşte că a distrus probe de coronavirus, dar insistă că a făcut-o din motive de siguranţă
3495 afișări
Imaginea articolului Coronavirus în lume LIVE UPDATE 17 mai: Aproape 32.000 de morţi în Italia / Veşti bune din Spania / China recunoaşte că a distrus probe de coronavirus

Coronavirus în lume LIVE UPDATE 17 mai

Numărul deceselor provocate de COVID-19 se apropie de 32.000 în Italia. Bilanţul epidemic actualizat

Bilanţul epidemiei de coronavirus a ajuns la 31.908 morţi în Italia, cu 145 de decese produse în ultimele 24 de ore, iar numărul total al persoanelor infectate a depăşit 225.000.

Serviciul italian de Protecţie Civilă a comunicat, sâmbătă seară, că bilanţul epidemic este de 31.908 morţi, iar numărul total al cazurilor de infectare cu noul coronavirus raportate până acum a ajuns la 225.435.
 
Bilanţul epidemic a ajuns la 27.650 de morţi în Spania / Numărul deceselor, cel mai mic din ultimele două luni
 
Bilanţul epidemic a ajuns la 27.650 de morţi în Spania, cu 87 de decese produse în ultimele 24 de ore, anunţă Ministerul Sănătăţii de la Madrid, potrivit publicaţiilor El Mundo şi La Vanguardia.
 
Genetician: Cel mai probabil va fi nevoie de mai multe vaccinuri pentru a combate noul coronavirus
 
Foarte probabil vor fi necesare mai multe vaccinuri pentru combaterea coronavirusului şi imunizarea grupurilor de persoane din America şi din străinătate, a declarat Francis Collins, directorul Institutului Naţional al Sănătăţii (NIH) din SUA, într-un interviu acordat Bloomberg.
 
China este vulnerabilă în faţa unui nou val de coronavirus din cauza lipsei imunizării de grup
 
China încă se confruntă cu „marea provocare” a unui potenţial al doilea val de infecţii cu Covid-19, deoarece nu s-a înregistrat o imunizare de grup în rândul comunităţii, a avertizat unul dintre epidemiologii de top ai ţării.
 
China recunoaşte că a distrus probe de coronavirus, dar insistă că a făcut-o din motive de siguranţă
 
China a confirmat vineri că a dispus laboratoarelor neautorizate din ţară să distrugă probe de coronavirus la începutul focarului, scrie The New York Post.
 
Statele Unite aprobă un nou test de coronavirus, care permite prelevarea mostrelor acasă
 
Administraţia pentru Alimente şi Medicamente din SUA a anunţat, sâmbătă după-amiază, aprobarea în procedură de urgenţă pentru un nou test de coronavirus care permite recoltarea mostrelor acasă, informează cotidianul The New York Times.
 
Numărul cazurilor de COVID-19 din Italia e în continuă creştere. Peste 31.000 de decese anunţate de autorităţi
 
Bilanţul epidemic a ajuns la 31.763 de morţi în Italia. Până în prezent s-au înregistrat 224.760 de cazuri de coronavirus. Numărul persoanelor vindecate a ajuns la 122.810

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici