Coronavirus în lume LIVE UPDATE 22 iunie: Din ce în ce mai mulţi tineri din Statele Unite sunt infectaţi cu noul coronavirus / Coreea de Sud a anunţat că a fost lovită de "al doilea val"

  • Medic italian: cazurile de coronavirus sunt în scădere şi virusul ar putea dispărea de la sine
  • COVID-19 în lume. Din ce în ce mai mulţi tineri din Statele Unite sunt infectaţi cu noul coronavirus
  • Mii de oameni au protestat la Haga faţă de măsurile luate împotriva răspândirii COVID-19. Intervenţia poliţiştilor VIDEO
4020 afișări
Imaginea articolului Coronavirus în lume LIVE UPDATE 22 iunie: Din ce în ce mai mulţi tineri din Statele Unite sunt infectaţi cu noul coronavirus / Coreea de Sud a anunţat că a fost lovită de "al doilea val"
 
Autorităţile medicale din Coreea de Sud au declarat pentru prima dată că se află în mijlocul unui „al doilea val” de infecţii cu noul coronavirus
 
Medic italian: cazurile de coronavirus sunt în scădere şi virusul ar putea dispărea de la sine
 
Dr. Matteo Basseti este directorul clinicii de boli infecţioase a spitalului San Martino. El a declarat că virusul a devenit mai puţin puternic din cauza mutaţiilor genetice pe care le-a suferit şi ar putea dispărea de la sine, fără vaccin.
 
COVID-19 în lume. Din ce în ce mai mulţi tineri din Statele Unite sunt infectaţi cu noul coronavirus
 
Autorităţile din diferite state din SUA transmit un semnal de alarmă privind creşterea numărului de infectări cu noul coronavirus în rândul populaţiei tinere, conform cnn.com.
 
Mii de oameni au protestat la Haga faţă de măsurile luate împotriva răspândirii COVID-19. Intervenţia poliţiştilor VIDEO
 
Mii de oameni au protestat, duminică, la Haga, faţă de măsurile luate de guvernul olandez pentru evitarea răspândirii COVID-19, conform postului NOS, citat de presa internaţională. 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici