Coronavirus: Noi cartiere din Madrid intră sub restricţii. Peste 160.000 de oameni sunt vizaţi

  • Madridul impune restricţii în noi cartiere
  • Alte 160.000 de persoane sunt vizate de noile măsuri
  • Peste 31.000 de oameni au murit în Spania de la startul pandemiei
448 afișări
Imaginea articolului Coronavirus: Noi cartiere din Madrid intră sub restricţii. Peste 160.000 de oameni sunt vizaţi

Coronavirus: Noi cartiere din Madrid intră sub restricţii. Peste 160.000 de oameni sunt vizaţi

Tot mai multe cartiere din Madrid şi împrejurimi sunt vizate de restricţiile autorităţilor. Alcorcon este ultima regiune care intră pe listă, în condiţiile în care şi acolo s-au înregistrat peste o mie de infectări cu COVID-19 la suta de mii de locuitori. Alte 160.000 de persoane sunt vizate acum de carantină, după ce Madridul a decis să impună carantina selectiv în 37 de zone, în încercarea de a stopa extinderea îmbolnăvirilor.

Câteva mii de persoane au protestat în mai multe cartiere ale capitalei Spaniei, iar medicii de la serviciul 112 au anunţat o grevă. Comunitatea Madrid este regiunea spaniolă cu cel mai intens focar de COVID-19.
 
Pedro Garcia, localnic: Asta ar trebui să facă politicienii, în loc să se lupte între ei. Ar trebui să găsească rapid un vaccin.
 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici