COVID-19. Bill Gates face o nouă predicţie. Când va reveni lumea la normal în opinia miliardarului filantrop

Lumea ar trebui să revină la normal până la sfârşitul anului 2022 datorită vaccinurilor COVID-19, a declarat Bill Gates într-un interviu pentru ziarul polonez Gazeta Wyborcza şi radiodifuzorul TVN24.

23369 afișări
Imaginea articolului COVID-19. Bill Gates face o nouă predicţie. Când va reveni lumea la normal în opinia miliardarului filantrop

COVID-19. Bill Gates face o nouă predicţie. Când va reveni lumea la normal în opinia miliardarului filantrop

„Aceasta este o tragedie incredibilă”, a spus co-fondatorul Microsoft despre pandemie, adăugând că singura veste bună a fost accesul la vaccinuri.

„Până la sfârşitul anului 2022 ar trebui să revenim la normal”, a spus Gates.

Gates, un miliardar care a renunţat la funcţia de preşedinte al Microsoft Corp în 2014, a angajat cel puţin 1,75 miliarde de dolari pentru răspunsul global faţă de pandemia COVID-19. Aceasta include asistenţă pentru unii producători de vaccinuri, diagnostice şi tratamente potenţiale pentru boală.

Programul COVAX, susţinut de Organizaţia Mondială a Sănătăţii (OMS) şi Alianţa Globală pentru Vaccinuri şi Imunizare (GAVI), îşi propune să asigure 2 miliarde de doze de vaccin pentru ţările cu venituri mai mici până la sfârşitul anului 2021.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici